Utolsó roham karácsony előtt

Még gyorsan vásárolnánk ajándékba valami hardvert? Itt van pár, a keresést megkönnyítő ajánlat.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Újabb refurbised, azaz profi módon kipucolt, újrahúzott, ellenőrzött noteszgépek kerültek be az USAnotebook készletébe, melyek közül elsőként nézzük a már használható, AMD processzorral rendelkező, 79 990 forintos Lenovo IdeaPad 320 15-öt!

Ebben a gépben egy négymagos Bristol Ridge processzor, az A10-9620P található – ez egy alacsony fogyasztású, hivatalosan 15 wattos TDP-vel rendelkező CPU, mely négy magját 2,4 GHz-es alap órajelen tudja járatni, boost órajele pedig eléri a 3,4 GHz-et. Kétcsatornás memóriavezérlőt és egy Radeon R5 integrált grafikus vezérlőt kapunk vele – viszont utóbbi helyett inkább a notebookba épített R520M fog dolgozni. Játékok szempontjából igazából majdnem mindegy, hiszen az R520M sem teszi gamer noteszgéppé az IdeaPad 320 15-öt, de régebbi, grafikailag kevésbé igényes játékokkal simán boldogulhat a készülék.


[+]

A további hardvereket illetően 4 GB-os memóriamodult (egy üres foglalattal ez könnyen bővíthető) és 1 TB-os merevlemezt kapunk. Utóbbi helyett a legtöbb esetben jó választás lehet a most elég olcsón, 6990 forintért beszerelhető 240 GB-os SSD, mely biztos, hogy alaposan megdobja majd a látszólagos teljesítményt. Van még optikai meghajtó, kártyaolvasó, Gigabit Ethernet, ac-s WLAN – a gyenge pont a kijelző lehet, mely 15,6”-es, viszont csak 1366x768 pixeles felbontású. A modern igényekre szabott csatlakozósor Type-C konnektort is tartalmaz, ezen felül pedig még további két USB 3.1-es kivezetés, HDMI és D-Sub csatlakozó került a számítógép oldalaira.


[+]

Fehér színben és Intel Core i3-6006U processzorral szerelve vásárolhatjuk meg a Lenovo IdeaPad 320 15 másik változatát, mely így 89 990 forintba kerül 4 GB RAM-mal és 500 GB-os merevlemezzel. Az optikai meghajtó és a HD kijelző itt is megtalálható, és természetesen a többi kiegészítő és csatlakozó is egyezik az előbbi változattal.


[+]

Jóval komolyabb – és persze drágább is – az az IdeaPad 330 15, mely 149 990 forintért már Ryzen 5 2500U processzort, 1 x 4 GB memóriát, 1 TB-os merevlemezt és Radeon RX540 grafikus kártyát tartalmaz. A 7000 forintos SSD-cserét itt is érdemes lehet meglépni, de a legfontosabb talán, hogy ebben a notebookban már Full HD felbontású, matt kijelzőt találunk 15,6”-es mérettel, úgyhogy vizuálisan is egészen más élményt kapunk. A notebook árában a Windows 10 Home is benne foglaltatik, és kapunk Gigabit Ethernetet, ac-s WLAN-t, HDMI-t, Type-C és Type-A konnektorral megvalósított USB 3.1 Gen1 csatlakozókat, kártyaolvasót és webkamerát is.


[+]

Vásárolhatunk még gyorsan a fa alá refurbished gamer notebookot is, például 274 990 forintért egy Lenovo Legion Y520 15-öt, mely Intel Core i7-7700HQ processzorra, GeForce GTX 1050 Ti grafikus kártyára, 1 x 8 GB RAM-ra és 1 TB-os merevlemezre épít. 15,6"-es kijelzője Full HD felbontású IPS panelre épül, és rendelkezésre áll egy magyar kiosztású, numerikus résszel is felszerelt, háttérvilágításos billentyűzet is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés