Hirdetés

Virág helyett milyen hardvert válasszunk?

Erre a hétre a szemünknek, a kezünknek és az íróasztalnak is találtunk akciókat a boltokban.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Az USAnotebook elég sok időt töltött az elmúlt napokban a készletek feltöltésével és akciózásával, így több kategóriában is találni leszállított árú termékeket. Kezdjük is a sort a gyárilag felújított, refurbished részleggel, melyben 74 990 forintért találjuk meg a Lenovo IdeaPad Miix 320 noteszgép egyik belépőszintű konfigurációját.


[+]

Az utazáshoz, gyereknek, harmadik notebooknak is megfelelő, olcsó, táblagéppé alakítható gépben Intel Atom x5-8350 processzor, 4 GB RAM és 64 GB-os SSD található, ami nagyjából arra elég, hogy filmet nézzünk, egy-két weboldalt megnyissunk a böngészőben, esetleg egyszerűbb webes játékokat játsszunk. Mivel mindehhez egy 10,1"-es, HD felbontású kijelző a partner, így külön jól fog jönni, hogy a képernyőt is tartalmazó rész leválasztható a billentyűzetet magában foglaló dokkolóról, és így egy 550 grammos egységként magunkkal vihető mondjuk a kanapéra vagy az ágyba. Az apró, 249 x 178 x 9 mm-es masina Type-C, micro USB és micro HDMI csatlakozót, ac-s WLAN-t, Bluetooth adaptert és 33 Wh-s akkumulátort kínál.


[+]

Valamivel komolyabb feladatokra is bevehető már a szintén refurbished Lenovo IdeaPad 330; 144 990 forintos áráért AMD Ryzen 5 2500U processzort, 4 GB RAM-ot és 1 TB-os merevlemezt kapunk. A négymagos Ryzen 5 2500U persze messze van attól, amit a mai Renoir generáció kínál, viszont egyelőre jóval olcsóbb, a hozzá tartozó, saját memóriával rendelkező Radeon RX 540 pedig elfogadható 3D-s teljesítményt kínál némi alapszintű játékhoz. A vizuális élményt egy 15,6”-es, Full HD felbontású kijelző teszi teljessé, az árban pedig benne van a Windows 10 Home operációs rendszer is. A gép 378 x 260 x 22.9 mm-es mérettel és 2,2 kg-os tömeggel rendelkezik, az oldalain egy Type-C, két Type-A és egy HDMI kivezetés van, a vezetékes netet keresők pedig egy Gigabit Ethernet portot használhatnak fel.


[+]

Áttérve a felújított gépekről a tizedik generációs Intel processzorokat tartalmazó szegmensbe, az Acer Aspire 3 A315-ös szériájából 182 490 forintért vásárolhatunk most meg egy Core i5-10210U-val, 4 GB memóriával és 256 GB-os NVMe SSD-vel szerelt példányt. Ez a gép a kornak megfelelő, 15,6”-es, Full HD felbontású kijelzőt használ, grafikus adapterként pedig egy GeForce MX230 áll rendelkezésre, melynek fő előnye, hogy dedikált memóriájának köszönhetően nem a rendszermemóriából vesz el magának. Persze alapszintű játékoknál azért jobb, mint a CPU-ba integrált UHD Graphics lenne. Mindehhez 363,4 x 250,5 x 20 mm-es méret, 1,9 kg-os tömeg, három év garancia, gigabites LAN, három USB port és HDMI is tartozik.


[+]

Minden szempontból komolyabb a 213 190 forintos Aspire 5 A515 notebook, melyben ugyanazt a processzort találjuk, de már 8 GB RAM-mal megtámogatva. A háttértár itt is 256 GB kapacitású, a jobb minőségű gépház 363,4 x 250,5 x 18 mm-es mérettel és 1,9 kg-os tömeggel büszkélkedhet. Bár a tömeg egyezik az előző gépével, itt mégis nagyobb, 48 Wh-s akkumulátort kapunk, ami jót tesz az üzemidőnek, a kijelző pedig IPS panelt használ, szebb színeket és szélesebb betekintési szöget kínálva, a billentyűzetet pedig háttérvilágítás teszi jobban használhatóvá út közben.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

 • Bálint utáni akciók

  Ma még van esély, hogy egy akciós notebookkal, adattárolóval vagy valamilyen kütyüvel jóvátegyük, ha tegnap nem vettünk volna virágot!

 • Akciósan végződik a hét

  Hálózati eszközök, notebookok és különböző apróbb kiegészítők árai is csökkentek az elmúlt napokban.

 • Hosszú február, még több akció

  A héten processzorok és hűtések, gépházak és kiegészítők, illetve pár speciális szerszámkészlet került terítékre.

 • A tavasz első ajánlatai

  Március első szombatjára perifériákkal, notebookokkal és érdekes komponensekkel készültünk.

Előzmények

Hirdetés