Hirdetés

Akciókkal indul az idei év is

Az év első válogatásába notebookok, komponensek és a játékosok hanggal kapcsolatos igényeit kielégítő eszközök kerültek.

Audió

Játék közben már nem elég a kép, és legtöbbször nem elég a fejhallgató sem – jó, ha rendelkezésre áll valamilyen mikrofon is. Ha pedig a YouTube számára dolgozunk, akkor pláne nem árt, ha ez a mikrofon többet tud annál, mint ami kilóg a headset oldalából. A Mobil Digital kínálatából kifejezetten ebbe a kategóriába tartozik a Genesis Radium 600, mely 37 000 forintba kerül.


[+]

Elég borsos árnak tűnik ez egy mikrofonért, de itt nem a hurkapálca-vékonyságú „Skype-mikrofont” kapjuk, hanem egy külön hordtáskában érkező, kapacitív elven működő, kardioid karakterisztikájú egységet, állvánnyal, szélfogóval, 36 dB-es érzékenységgel.

Hirdetés

A 30-18 000 Hz közötti érzékenység is mutatja, hogy ezzel az egységgel az énekhangok, zene rögzítése is normális módon megoldható, már csak egy 3,5 mm-es bementre és USB portra (utóbbira a tápellátáshoz) van szükség használatához. A készüléken magán némító gombot, az előerősítés mértékét állító tekerőt és monitorozáshoz fejhallgató-kimenetet is találunk.


[+]

Már inkább a játékosoknak készül a 12 000 forintos Genesis Radium 200 mikrofon, mely szintén kapacitív elven működik és kardioid karakterisztikával bír. A fekete-vörös színű, szögletes dizájnú egység esetében 100-16 000 Hz közötti frekvenciaátvitelt és 30 dB-es érzékenységet ígér a gyártó, ami nem rossz – és hogy a sötétben is tudjuk, hogy mibe kell belebeszélni, még LED-es megvilágítást is kapunk.


[+]

Körülbelül 7000 forintba kerül a Genesis Radium 100, mely már sokkal inkább a játékok alatti kapcsolattartásra szolgál. A könnyű beállíthatóság érdekében gégecsöves nyakat kapott, de gömbkarakterisztikája miatt nem is lényeges, hogy annyira precízen felénk nézzen a feje. A vörös-fekete színezetű készülék USB csatlakozóval rendelkezik és dinamikus rendszerű, a cég 50-16 000 Hz közötti frekvenciatartományban ígér használható jelátvitelt.


[+]

A Promate Tweeter 4 mikrofonja 3500 forintért lehet a miénk – ez egy szimpla dinamikus mikrofon, jack dugóval és asztalra szerelhető kivitellel, a játékos piacon kedvelt vörös-fekete színben.


[+]

Szintén a Promate-től származik a 15 000 forintos Karma headset, mely dizájnos, szögletes kivitelt kapott, belül pedig nemcsak 50 mm-es hangsugárzókat, de egy 30 mm-es vibrás egységet is tartalmaz az élmény fokozása érdekében. A gyártói specifikációk 20-20 000 Hz-es átvitelt ígérnek 108 dB-es érzékenység mellett.

Wombath

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés