Hirdetés

Az utolsó ajánlatok januárban

Ezúttal SSD-kkel, videokártyákkal, notebookokkal és egyéb finomságokkal készültünk.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Akik a tavalyi év végén, a karácsonyi szezon előtt kihagyták a notebookvásárlást, azoknak sem kell csüggedniük, hiszen például az USAnotebook kínálatában most is ki lehet fogni akciós gépeket, melyek akár munkára, akár otthoni szórakozásra, akár a hamarosan kezdődő egyetemi félév alatt is jó választások lehetnek. Három év garanciával 114 990 forintba kerül például a Dell Inspiron 3584, melynek 15,6 hüvelykes Full HD kijelzőjét az Intel Core i3-7020U processzorban dolgozó UHD Graphics 620 GPU hajtja meg, míg rendszermemóriából egy 4 GB-os modul, adattárolóból pedig egy 1 TB-os merevlemez jutott a burkolat alá.


[+]

Az egyébként magyar nyelvű, numerikus paddal is ellátott billentyűzet alá a ház méretéből adódóan természetesen plusz egy meghajtóhely is jutott, mely M.2-es formátumú lehet, így az inkább adattárolásban jeleskedő merevlemez mellé bármikor beszerelhetünk egy gyorsabb SSD-t is. A csatlakozók között HDMI-t, USB 3.0-t és USB 2.0-t, valamint Gigabit Ethernetet is találhatunk, a Windows azonban már sajnos nem fért bele az árba, ezt utólag kell majd beszereznünk.


[+]

Kicsivel több pénzért, 146 990 forintért ugyanezt a processzort és 4 GB memóriát kapunk a HP 250 G7 modellben is, ám itt a HDD helyett egy 256 GB-os SSD látja el az adattárolói feladatokat, amin ráadásul előre telepítésre került a Windows 10 Home operációs rendszer. Pozitívum továbbá a beépített DVD-író megléte, de hogy azért nehezítsünk is egy kicsit a választáson, a megjelenítő felbontása csak 1366x768 pixel. így mérlegelni kell, hogy a gyors adatelérés vagy a nagyobb felbontás a fontosabb – a garancia viszont most is 3 évre szól.


[+]

Ha viszont Full HD monitor és 256 GB-os SSD is kell nekünk, akkor még jobban a zsebünkbe kell nyúlni, szintén három év garanciával ugyanis 221 990 forintba kerül a 15,6 hüvelykes Dell Inspiron 5593. Jó hír, hogy a felárért cserébe nem csak nagyobb felbontás, de erősebb, négymagos Core i5-1035G1 processzor és 8 GB RAM is jár, a grafikai feladatok ellátását pedig egy NVIDIA GeForce MX230 GPU végzi. A magyar nyelvű billentyűzet háttérvilágítást is kapott, az USB-k között már 3.1-es verziójút is találunk, a biztonságos belépést pedig egy ujjlenyomatolvasó könnyíti meg – operációs rendszerből viszont be kell érnünk a Linuxszal.


[+]

Listánk legdrágább szereplőjében már aztán mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet, kezdve az Intel Core i5-9300H processzorral a 8 GB RAM-on át az NVIDIA GeForce GTX 1650 grafikus vezérlőig, háttértárból ráadásul kettőt is kapunk, egy 1 TB-os merevlemezt és egy 128 GB-os SSD-t – utóbbin egy Windows 10 Home operációs rendszerrel. A teljes méretű, magyar kiosztású, háttérvilágítással is ellátott billentyűzet felett terpeszkedő 15,6 hüvelykes Full HD kijelző IPS technológiájú, a portok között pedig már megjelent az USB Type-C is, mindezért azonban igen borsos, 379 990 forintos árat kell fizetnünk, amibe a három év garancia is beletartozik.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés