Hirdetés

Utolsó ajánlatok az utolsó hónap előtt

Túl vagyunk a hivatalos fekete pénteken, de ez nem jelenti azt, hogy ne maradtak volna jó ajánlataik a boltoknak.

Notebookok


A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képeztük. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Hirdetés

Végre hivatalosan is lecsengett a fekete péntek-láz, így a legtöbb webáruház ismét a megszokott elérhetőséggel üzemel, ráadásul sokaknál még mindig felfedezhető egy-két csökkentett árú termék. Nincs ez másként az USAnotebook háza táján sem, ahol – nem meglepő módon – a hordozható számítógépek kaptak akciós árcédulát. Az egyik legalacsonyabbat árat például a 94 990 Ft helyett most csak 89 990 forintos Lenovo V130 notebook kapta, mely alapszintű feladatok ellátására még épp jó lehet.


[+]

A 15,6 hüvelyk képátlójú, 1366x768 pixeles kijelzőn látott tartalmat egy kétmagos Intel Celeron N4000 processzor és a hozzá társított UHD Graphics 600-as GPU kelti életre, a 128 GB-os SSD-nél pedig ugyan láttunk már nagyobbat is, de aki nem szeretne rengeteg adatot tárolni a gépen, az pusztán a programok futtatása közben boldogabb lesz ezzel, mint egy csak merevlemezzel szerelt modellel. Rendszermemóriából be kell érnünk 4 GB-tal, nagy pirospont jár viszont az előre telepített Windows 10 Home operációs rendszerért.


[+]

Nem csak árban, de specifikációit tekintve is magasabb kategóriát képvisel a három év garanciával 144 890 forintba kerülő Dell Inspiron 3583 laptop, melyet egy Intel Core i3-8145U CPU és egy UHD Graphics 620 GPU hajt 8 GB DDR4 memória támogatását élvezve. A 2,18 kg tömegű notebook egy Linuxot tartalmazó 256 gigabájtos NVMe SSD-t is kapott, a 15,6-os matt kijelző pedig Full HD felbontással büszkélkedhet.


[+]

A processzor és a grafikus gyorsító típusa, az SSD kapacitása, valamint a három év garancia megléte a 202 990 forintos Dell Inspiron 5482-re is igaz, memóriából azonban be kell érnünk egy 4 GB-os modullal. Ezért az apró (és később kiküszöbölhető) problémáért talán kárpótol majd, hogy a 14,1 hüvelykes Full HD monitor IPS technológiával készült, szükség esetén pedig teljesen hátra is hajtható, így akár ágyban böngészgetve, tabletként is használhatjuk a notebookot.


[+]

Az előző trióval ellentétben a három év garanciával forgalmazott, 379 990 forintos Lenovo ThinkPad T470 már nem csak az árához képest jó hardveres felszereltséggel szeretne hódítani, hanem tervezésénél fontos szempont volt a strapabíró kivitel is. Persze azért a specifikációkat sem kell leírnunk: a burkolat alatt egy Intel Core i5-6300U processzor duruzsol az integrált HD Graphics 520-as GPU társaságában, ez a páros felel a 14,1 inches Full HD kijelző meghajtásáért. SSD-ből egy 128 GB-os példány jutott a gépbe, melyre sajnos magunknak kell beszerezni és feltelepíteni a használni kívánt operációs rendszert, továbbá a RAM mennyiségére sem tér ki a termékoldal, így vásárlás előtt érdemes lehet rákérdezni erre a forgalmazónál.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények

 • Még mindig tartanak az akciók

  Továbbra is a Black Friday lázában ég mindenki, ennek megfelelő akciós termékek kerültek heti összeállításunkba.

 • Fekete péntekre akciózápor

  Megérkezett a fekete péntek, a cégek így ezen a héten sem hagynak minket ajánlott termékek nélkül.

 • Lefújta az árakat a szél

  Monitorok, noteszgépek, és néhány, a szimulátorok kedvelőit lázba hozó kiegészítő került be heti válogatásunkba.

 • Tökből faragott árak

  November első hétvégéjére hűtők, tápegységek, különböző játékos perifériák és egy notebook került terítékre.

Hirdetés