- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noja91
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #17 üzenetére
Na, akkor minden jó, ha a vége jó.
Jó kis NAS ez a kategóriájában, eleinte én is szívtam vele, de miután sikerült megszoknunk egymást, problémamentesen közreműködik!
Szeretem nagyon.
-
Noja91
csendes tag
válasz
kisgyerek85 #15 üzenetére
Szia!
Először is próbáld meg böngészőből elérni.
Ha így nem tudod elérni, nézd meg a routereden, kapott-e DHCP-től címet (alapesetben kapnia kell).Ha ha van valami fejlemény, szólj!
Én nem használtam a hozzá adott lemezt, még is elég ízi volt a setup...
-
kisgyerek85
senior tag
Beillesztem ide a "milyen nas-t vegyek?" topicból a postomat. Ma/tegnapi napon vettem egy nsa310-et, de már az elején elakadtam.
Hát még nagyon az elején vagyok, de már elakadtam (easy setup nem olyan ízi)
Nem látni a NAS-t.
[link]Ha be szeretném konfigurálni a hálózatot akkor ilyen hibaüzenettel bezárja a programot.
[link]Ha nem kattintok rá semmire hanem megvárom amíg betöltődnek az adatok akkor csak az online jön be és oldalt semmit nem enged megnyitni.
[link]Próbáltam Wizard-al beállítani, de ott meg kiírja a jelszó f.név páros után olyan fél perc múlva, hogy a NAS nem válaszol.
Kifogtam egy rosszat? Előlapján kéken világít a powet, sys és a hdd zölden, mindhárom kimerevedve. Amikor indítom a nast akkor a sys villog. Gondolom ez jelzi, hogy betölt a rendszer. Hátul világít a lan és a router is mutatja, hogy látja. -
Noja91
csendes tag
Amikor vezetékes hálózaton másoltam, az másik gép volt, igaz ftp-vel próbáltam, ott Intézővel nem próbálkoztam. Természetesem a legfrissebb a firmware, amint elindítottam, ez volt az első dolga. Frissítette szépen magát automatikusan, de találtam a gyártó oldalán az automatikusan frissítettnél frissebbet, azt kézzel frissítettem, most az van rajta.
-
Noja91
csendes tag
Üdv!
A problémám a következő: Vettem egy ZyXEL NSA-221-s NAS-t, tettem bele egy 2TB-s WD Green vinyót, melynek sebessége elvileg 110MB/sec-es, teszten az NSA-221 8MB/sec-el írt (tudom, nem valami sok, de torrentezéshez tökéletes). Én viszont FTP kapcsolaton keresztül csak max 2MB/sec-el tudtam írni.
Ha valaki tudja a megoldást, kérem segítsen, mert most az az érzésem, hogy kidobtam az ablakon kb 50k-t...
Segítséget előre köszönöm!Noja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kuponkunyeráló
- Xbox Series X|S
- Képszerkesztés általánosságban
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB,1TB, Win10)
- Tuning PC (AsusROG Z370-F/WIFI/I5-8600K/GTX 6GB/Seasonic focus plus 750w gold/)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest