Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
-
PROHARDVER!
A ZIDOO médialejátszó topik célja, hogy segítsük egymást
a minél jobb moziélmény elérésére
és a problémák megoldására.
Feltöltés folyamatban.
Ötleteket és segítséget Pü-ben várok.
Zidoo is not streaming player.
AZ új PRO boxok már
rendelkeznek
DRM L1
támogatással.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike784
tag
Sziasztok!
Zidoo Z9X-em van. Sajnos az sd filmeket nem mindig játsza le. Van hogy zöld fányol lesz a filmen de van, hogy teljes zöld vagy lila lesz a kép. Előtte X8- am volt az gond nélkül játszotta ezeket.
Tud valaki segíteni, hogy milyen beállítással tudnám ezt megszüntetni? -
mike784
tag
Sziasztok!
Lecseréltem az X8- amat egy Z9X-re.
Az a problémám, hogy az SD felbontású filmek "bezöldülnek".
Elindul a film és kb. 2 másoperc múlva csak egy zöld képernyő lesz, a hang megy tovább. HD filmek gond nélkül mennek.
Gondolom valami beállítási gond de nem találom a probléma okát. -
mike784
tag
Sziasztok!
Egy Zidoo X8-at használok, mostanában elkezd lefagyogatni, gondoltam lecserélem.
A tudása nekem bőven elég. Találtam az Emagon egy Z10-et LINK.
Elvileg én vettem meg az utolsót de abban se vagyok biztos, hogy megkapom, nekem gyanúsan olcsó.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e megvenni, illetve ha nem mit érdemes helyette?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
mike784
tag
A nyilakkal is próbáltam, a "jelölő-t" tudom mozgatni de nem reagál kiválasztásra. Egér módban meg olyan mintha egy rövid videó fájl lenne a menü. Alul látszik az állapotsáv, hogy mennyi idő van hátra a fájlból (kb. 40mp). A lassulás megszűnt, lehet, hogy még dolgozott valamit a frissítés után.
-
mike784
tag
Sziasztok!
Sehogy se tudok iso fájlt lejátszani az X8 -on. Rákattintok a lejátszásra, bejön a dvd menüje de hiába kattintok azon belül bármire, nem reagál. A kurzort a nyilakkal tudom mozgatni de ennyi. Most frissítettem az FW-t de semmi változás. Zdmc-ben és a media center-ben is próbáltam. Előtte egy Asus Oplay-em volt az gond nélkül lejátszotta ezeket a fájlokat. -
mike784
tag
válasz pataslogeza #1790 üzenetére
Nekem is megjött a v5-ös távirányítóm. Az infra betanítással én is megküzdöttem. Ahogy Te is leírtad a gyárira simán feltudtam tanítani de a v5-re nem. Ezért a gyári irányító betanított gombjairól tanítottam be a v5-öt, így jó lett.
A hangvezérlést engedélyezni kell a Quick Settings -> Sound -> USB audio -ba így már működik ez is. Youtube-on és a Google keresőbe teszteltem.
[ Szerkesztve ]
-
mike784
tag
Sziasztok!
Használ valaki Zidoo V6-os távirányítót? Én még októberben rendeltem az Ebay-ről. Meg is jött de az ir része nem működött (nem kapcsolta ki-be az x8-at és a telefon kamerájával se láttam az ir fényét). Illetve ha a billentyűzetén a keresőbe nyomtam egy "enter"-t akkor nem keresett hanem egy szóközt szúrt be.Megreklamáltam, nem kevés levelezés után küldtek egy újat. Ma megérkezett de teljesen ugyan az a probléma, tehát valószínű, hogy típushiba. Lehet, hogy utánzatot vettem (a doboz, a távirányító gyárinak tűnik)?
-
mike784
tag
Egyébkén működik minden rajta, programokat is tudok telepíteni, a "storage"-re is tudok másolni, törölni. Megpróbáljam flash-elni vagy azzal végleg hazavágom?
[ Szerkesztve ]
-
mike784
tag
Sziasztok!
Én továbbra se tudom frissíteni az x8 -at.
Az új Fw-re se. Ezt dobja be minden próbálkozásnál. A gépnek lehet valami baja, vissza kéne küldeni gariba?
Van valakinek esetleg ötlete?[ Szerkesztve ]
-
mike784
tag
Tud valaki segíteni, hogy miért nem tudom frissíteni az x8-at? Átmásolja de bootolás után leáll és marad a régi verzió, akartam gyári visszaállítást csinálni de az is leállt hibával. Egy ilyen bejegyzést találtam ezzel kapcsolatban de ott sincs érdemi válasz. Ugyan ezt a hibát írja nálam is. Gyárit szedtem le a Zidoo oldaláról, több verzióval és pendrive-val is próbálkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
-
mike784
tag
Sziasztok!
Arra nincs valami megoldás, hogy a Zdmc-ben, a médiatárba automatikusan belekerüljön a frissen letöltött film?
Több száz film van a Nas-on és csak úgy jelenik meg az új film ha rányomok a frissítésre de ez az esetemben akár 10 perc is lehet. Ezt minden letöltés után el kell játszanom? -
mike784
tag
Sziasztok!
Nekem is megjött az x8-as. Nagyon tetszik de a Zdmc-ben sehol nem találom a magyar nyelvet.
System-> settings-> appearance.
Itt csak egy skin van abba is csak angol nyelv.Köszi!
-
mike784
tag
Sziasztok!
Lenne egy pár láma kérdésem
Jelenleg egy Asus OPlay-t használok a Nas-ról való lejátszásra. De a Hd filmek szaggatnak rajta. Ezért gondoltam az x8 vagy az x9s -re. Nem szeretnék továbbra se Dlna-t használni.
Az lenne az egyik kérdésem, hogy Dlna nélkül le lehet e játszani a Nas-ról akár egy shortcut létrehozásával?
A gyerek szeretne Youtube-ozni a tv-n, a Smart tv-m szintén iszonyú lassú. Erre is tudom majd használni? Igazából a Wifi részére nem is lenne szükségem mert egy kupacban van minden (router, nas, tv). Melyik lenne az ideális választás nekem? Illetve ha valaki rendelt már az Ebay-ről és tud ajánlani megbízható eladót vagy linket azt megköszönöm![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tomp fórumlakókn összefoglalója miként készítsünk Dolby Vision videót a ZIDOO X szériás lejátszóhoz.
Egy cikk egyik fórumtársuntól a
ZIDOO UHD200 lejátszóról.
Hang rendszer
oldaláról.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest