- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
- 

Fawkes őstag Nézegettem a Pixel árlistályát és láttam ezt a cumót.Mivel az első vízhűtés kicsit gettótechre sikeredett így meg akarom csinálni a másodikat.Közbe nézem ezeket a komplett cumókat is és ez a Zalman Reserator teljesítménye 1 kicsit meglepett.Tesztek szerint[külföld]24 fokon tartott egy 2.0V járó Athon Xp-t.Egy gpu is volt a rendszerbe kötve.kicsit elámultam de persze nem lehet hinni mindenféle ismeretlen lapnak hát keressünk másikat.Azon az oldalon már reális értékek fogadtak 2.0V-n 50fokos volt a proci ami még mindíg nem rossz Gpu-val együtt.És ezt teljesen passzívan!!!Ehhez hozzájárul a több mint 1m2-r hőleadófelület a 60cm hosszú hűtőtorony...Várom a magyar tesztet lehet véleményeket írni róla esetleg tapasztalatokat ha valaki már megvette volna... 
Aktív témák
- BestBuy topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple asztali gépek
- Meggyi001: Kuponok....
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest