Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Ne nyissunk mar minden konkret esetnek kulon topicot. Ird le ide az eseted [link], ugyanide mehetnek a velemenyek is.
Ezt termeszetesen zarom. -
Bikerman
aktív tag
Na hellósztok. Szükségesnek éreztem, hogy megnyissam ezt a topic-ot mert ma fura dolog történt velem
dajött hozzám egy csávó a metro-ban és azt kérdezte tőlem, hogy: Nem lenne kedvem Harry Potter reklámban szerepelni? Én azt mondtam, hogy nem erre azt mondja, hogy csak 10 perc ott hátul. Én mondom, hogy nem és elmegy. Azért ez már zaklatás sztem. 1., 10 perc alatt hogy forgat le egy reklámot? 2., Miért szeretném a Harry Potter-t? (Ez volt a mézesmadzag, de én nem vettem be).
Nagyjából ennyi lenne. Azért szerintem 10 perc alatt nem Harry Potter reklámot akart készíteni a metro aluljáróban.
Mondjuk egyik lány osztálytársammal az történt, hogy ment a buszon, azt egy csávó ott elkezdte nyalogatni, lány volt 12 éves.
ui.: csak elmondom én fiú 12 éves vagyok
Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Linux Mint
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- World of Warships
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen monitort vegyek?
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

dajött hozzám egy csávó a metro-ban és azt kérdezte tőlem, hogy: Nem lenne kedvem Harry Potter reklámban szerepelni? Én azt mondtam, hogy nem erre azt mondja, hogy csak 10 perc ott hátul. Én mondom, hogy nem és elmegy. Azért ez már zaklatás sztem. 1., 10 perc alatt hogy forgat le egy reklámot? 2., Miért szeretném a Harry Potter-t? (Ez volt a mézesmadzag, de én nem vettem be).