- Fórumok
- PC játékok
- You are empty
- (téma lezárva)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
t-shirt
veterán
-
anaqer
veterán
-
bzoley
veterán
-
khalox
őstag
-
faster
nagyúr
-
Agressor1
tag
En csak azt nem ertem, hogy a Trailer kepminosege sokkal szarabb..
En olyan jatekkal szeretnek jatszani, aminek a kepminosege teljesen realisztikus.. olyan, mint a screenshoton ami van.. Allat lenne ugy.. Remelem, hogy par even belul (szerintem 4-5) eljutunk oda, hogy tenyleg olyan lesz, mintha egy filmben lennenk szereplok! -
bzoley
veterán
-
ugri21
tag
-
vicces
addikt
-
bzoley
veterán
-
_Volkovy_
nagyúr
Sztem Painkiller-szintű játékmenetnél többet ne várjunk tőle,de azért finom cucc lehet.
-
faster
nagyúr
-
anaqer
veterán
Karakterdizájn sux0rz. :(
-
faster
nagyúr
Magyar nyelvű interjú az egyik készítővel:
[L]http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=5&c=10418[/L]
[Szerkesztve] -
Agressor1
tag
UUUUUUUuuhhhhhhhh Ez allat jo jatek lesz!
Iszonyuan klassz az egesz kornyezet, meg tok realisztikus minden! Na pont ilyenre vartam, nem olyan mocsok Doom3-ra a pinceben!
Allatira tetszik! Mikor jon ki? Tudjatok? System Requirements micsoda hozza? Tudjatok? -
Angie™
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
faster
nagyúr
Ez a kép a legjobb, a víztócsa:
[L]http://www.youareempty.com/downloads/screens/big/big_s_02.jpg[/L]
Nagyon impresszív. -
parandroid
félisten
az én ízlésemnek kicsit sok a tagbaszakadt hentes... :D
amúgy így első blikkre van egy hangulata, az biztos. -
t-shirt
veterán
-
Joczeek
addikt
-
Male
nagyúr
-
_Volkovy_
nagyúr
-
bzoley
veterán
Ezek az oroszok már megint dolgoznak valamin:)
A képek magukért beszélnek.
[L]http://www.youareempty.com[/L]
Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- PC játékok
- You are empty
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- OUTLET DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2667v4 (8c/16t, 3.2/3.5GHz), 128GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest