- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
JimKirk
tag
(nem latok xp topicot)
Nem ertem!
Felraktam ujra az XP-t(home) es most minden olyan lassu, tegnap meg minden ok volt, csak veletlenul megrugtam a tornyot es nem akarta utana betolteni winfost! De ennek semmi koze a problemahoz, mert mar jartam igy egyszer, akkor profi Xp-vel, de akkor elvittem szerelohoz es ott normalisan felraktak! Szal... lassu a gep ha a menut gorgetni akarom lefele, vagy felfele, akkor szaggatva mozog, ha arreb akarom huzni mondgyuk a winampot a kepernyo masik sarkaba, akkor azt is szaggatva teszi! A gep is erezhetoen lassabb mint tegnap.. Nem ertem.. Boltba nem akarom elvinni, mer szvsz. nem lehet komoly baj, csak valamit allitani kellene, vagy vmit felrakni! Probaltam mar 2 nvidia drivert is hatha azzal van baj, a WinXP_2K(53.03)-sal lefagyott winfos betoltes kozben, ez volt a baj tegnap is, azert lett format, mondjuk akkor nem ez a driver volt fent.. most a 40.XX van fent, ezzel nincs gond! Nem ertem... Lehet hardware problema lenne? Mikor elvittem a boltba ugyan ezzel a hibaval akkor nem emlitettek semmit sem, hogy hardware problema lett volna, igaz nem is mondtam nekik ezt a szaggatos lassu gep dolgot, csak mondtam, hogy rakjak fel rendesen a winfost, mert szerintem en basztam el vmit az install alatt.. Lehet ez a baj vmit nem csinalok jol! Talalkoztatok mar ilyen problemaval? Segitsetek okos, szep legenyek!
(asus a7n8x, athlon 2.4, msi ti4200 128, maxtor+seagate 80giga)
U.I.: pl. most is csak szaggatva tudok lefele haladni az explorerben, hogy lassam az elozo hozzaszolasokat!
Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Opel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 11400 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 TI 8GB ZALMAN Z1 PLUS Adata 600W
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest