- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Monitor hiba topik
- Steam Deck
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiédetis
senior tag
Sziasztok
Mivel kaptunk új routert telekomtól, ami földszinten jól nyomja az 5Ghz-t, lekapcsoltam az ax1800-ast. Azonban az emeleten már vannak problémák. Ha felviszem a Xiaomit, megoldható hogy az kvázi erősítőként működjön? (vagy ez nagy hülyeség?)
Ha működhet, kérlek úgy mondjátok, ahogy egy teljesen laikus is megtudja oldani
köszönöm -
Tiédetis
senior tag
Nálam egyenlőre hg8245H mögött van az AX1800-as.
Mi 10T Pro-val mérve
Telekom 1Gbit/s -
Tiédetis
senior tag
sziasztok
hogyan tudom összehozni az ax1800-t egy huawei ont-vel, hogy az iptv is menjen?
-
Tiédetis
senior tag
Üdv
Nincs ilyen routerem, csak figyelek.
Tudom, hogy nincs TG - bár lehet nem is annyira fontos - de ettől még lehet érdemes lenne összefogni a dolgokat és egy szájbarágós összefogalalót írni, és mod berakná. Tényleg elég sok az infó és egy idő után a keresés is kusza lesz. Tudom, hogy munka, de olyan kezdőknek mint én is - szerintem vagyunk így sokan - jól jönne. -
Tiédetis
senior tag
A redmi ax6 mennyivel másabb mint a xiaomi ax3600?
-
Tiédetis
senior tag
Sziasztok
Tanácsot kérek, hátha akinek van, az tárgyilagosabb, mint egyes emberke a milyen routert vegyek topicban (sztem egy eladó, aki olvasta már a xiaomi nevet, de sose látott még élőben)
Szóval telekom 1Gbit/s netem van 1 box iptv. Van egy huawei ont, meg egy dlink valami router amit 1 ft összegben adott tré anno, kb annyit is ér.
Van egy TV, amire kábel viszi a hálózatot. Van egy NAS, ezt szintén kábellel táplálok, minden más wifi.
Emeletes, betonfödémes, tégla épület. Az ONT felnyomja az emeletre, de sokszor az kevés, dlink 5ghz nem értékelhető már ott.
Szóval ezt szeretném javítani. Van-e bármilyen probléma ezzel a routerrel, ami szériahibának nevezhető? Melyiket érdemes venni, kínai vagy globál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest