- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
válasz
lafaty80 #3376 üzenetére
Ok, mert zavart a dolog...
Remélem tud segíteni másnak is, aki global-ról ment cn firmware-re és bdata átírás után nem menne a MiWifi app, mert "region don't match" hibát dob.1. lépj be a router web-es felületére.
2. másold be ezt a linket egy új lapra és írd át a router-ed ip címét a sajátodra, és még ne nyomj enter-t: http://routered_ip_cime/cgi-bin/luci/;stok=d5df39a297daff7e325df31f16724619/api/xqsystem/country_code
3. írd át a stok utáni azonosítót(vastagon jeölve) az 1. pontban kapott url-ben kapottal.
4. ENTER
5. a kapott szövegben nézd meg az első részt, ha nem ezt látod, akkor ott a gond {"current":"CN"
(Nekem ez így nézett ki cn fw telepítés és bdata átírás után is {"current":"EU")
6. Ha nem "CN", akkor putty csatlakozás ssh-val
7. nvram get CountryCode , majd ENTER (megadja a CountryCode jelenlegi értékét, a fentiek alapján ez is EU lesz, vagyis inkább nem CN)
8. nvram set CountryCode=CN , majd ENTER (ez átírja CN-re az értéket)
9. nvram commit, majd ENTER (ez véglegesíti az átírást)
10. ha minden jól ment, akkor a 7. ponttal már "CN"-t kell kapni.Ez után már miwifi app-ban is megy minden ha a régiót "chinese mainland"-re állítod.
Nekem ez segített, hogy miért nem lett alapból cn, nem tudom, pedig bdata átíráskor és annak lekérdezésekor is cn-t látok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Wise (ex-TransferWise)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Építő/felújító topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő