- Milyen notebookot vegyek?
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- E-book olvasók
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Tényleg, a sapka lemaradt!
amúgy egy ilyen mérés körülményeinek tisztázására azért is van szükség, mert nincs két egyforma körülmény, sokan nem tulajdonítannak ezeknek jeletőséget, pedig igen sok múlik rajta!
Mint ahogy azt már számtalanszor felvetettem, sokan a gyári fw-rel is küzdenek, mások meg gbit alatt nem sokkal mérnek rendszeresen a wifin... Aztán jön a kommentáradat, hogy hogy lehet, mikor neki a harmada se megy, és mi a beállítás, amivel menni fog.
Aztán utólag kiderül, hogy minden szempontból hátrányos környezetben, ismeretlen telítettségű csatornán próbálkozik, és csodálkozik, ha nem lesz meg a várt eredmény.
Csak ezt akartam tisztázni, mert nekem virágcserepek mögött jön a 600mbit, én inkább a megszokott helyről mérem, de ott is lényegesen jobb, mint az előző kb 1 hónapos fw-rel volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest