- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Beszállok én is a klubba
-
kinghaxor
aktív tag
Sziasztok. Engem az érdekelne, hogy permanens módon lehetséges e a firmware-ben mac címhez ip-t társítani? Mint mondjuk egy openwrt-s vagy padavan-os router esetében ami akkor se veszik el ha kikapcsol a router, elmegy az áram?
-
Goose-T
veterán
Elég zavaros a leírás, de mintha hármat adnának belőle, azért kerül ennyibe. Nyelveknél ennél is csak azt írják, hogy kínai/angol. A webes felület csak kínai, a Mi WiFI alkalmazás tud angolul is. Szerintem nem lesz belőle külön global verzió, vagy ha mégis, akkor a kínaira is biztos fel lehet majd hackelni a szoftverét.
Egyébként ebben a fórumban lehet nyomon követni az OpenWRT portolására tett erőfeszítéseket, egyelőre még eléggé gyerekcipőben jár sajnos.
-
L4mie
veterán
-
Goose-T
veterán
-
Goose-T
veterán
Így van, a legújabb, 1.0.50-es verziójú firmware már elérhető, az enyém is arra frissítette magát. Ezzel már valóban 1,4GHz-en megy a proci.
-
-FreaK-
veterán
Azt érdemes lehet esetleg tudni, hogy a mindenhol szereplő spec. - el ellentétben az SoC 4db, általános számításokra használt magja már 1.4Ghz-en megy egy FW frissítésnek köszönhetően. Ugyan így kapta meg a 160MHz-es adatátvitel támogatását is.
-
Black&White
addikt
Én most rendeltem meg Ali-ról (99$). Egy R3P-t fog váltani, amivel szintén nagyon elégedett vagyok, voltam.
-
winotto
tag
Tudja Hardwaresen a Nat-ot mint a ASUS RT-AC65P ?
Nem értek hozzá csak az Asust javasolták Nat miatt de lehet inkább vennék egy AX3600 at ha igen. -
Goose-T
veterán
Eddig még nem volt itt a PH!-n ezzel a routerrel foglalkozó külön topik, úgyhogy nyitok neki egyet, itt majd megoszthatjuk egymással a tapasztalatokat.
Nos, ma érkezett meg a topik címében szereplő routerem, a Banggoodról rendeltem, mert európai raktárból is küldenek. Hat nap alatt megérkezett a csomag, vámkezelésre nem volt szükség.
A beállítás egyszerű, a webes felületet Google Translate-tel lehet könnyen fordítani. Eddig nagyon tetszik, még a kert végében is van net.
Az Intel wifiknek frissíteni kell a driverét a legújabbra (AC 7265-nél idén áprilisi a jó verzió), különben nem látják AX protokollal a wifit egyáltalán. A router beállításainál át lehet kapcsolni Wifi 5 kompatibilitási módba a routert, hogy legyen wifi addig, amíg nincs a driver frissítve. Sajnos ezt csak az asztali webes felületen lehet megjátszani, alkalmazásból és a mobilos webes felületről nem.
Hackelés: a router firmware-je OpenWRT alapú, de még nem készült custom firmware hozzá, csak a gyári van. Talán van remény, hogy egyszer megjelenik egy tiszta OpenWRT hozzá, elvileg nincs bekapcsolva rajta a secure boot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Elfelejtettem a film címét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3100, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest