Hirdetés

2012. május 28., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Kivel érdemes üzletelni topic (kiemelt téma)

(#42302) Janoska26 válasza Dospalek (#42300) üzenetére

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Dospalek kollégának kérnék 1 nagy piros pöttyöt, ezért. Minden rendben ment ahogy már megszokhattam, korrekt eladó :R

(#42303) FAR

FAR
(újonc)

Kérnék egy pirosat gyilok85 kollégának a Samsung Galaxy S2 bizniszért. Sajnos a hirdetés már nincs fent, nem tudom belinkelni. Gyors, megbízható eladó, akivel tárgyalni is lehet, ami elég ritka manapság.

[ Szerkesztve ]

3Dfx Voodoo kártyákat keresek

(#42304) Toti17

Toti17
(újonc)

sziasztok kérnék egy pozitívot geckowize fórumtársunknak ezért a bicikliért

"Nem azért fekszek a kocsma előtt mert részeg vagyok, én csak a kocsma reklám arca vagyok!" :)

(#42305) _kg

_kg
(újonc)

Sziasztok.

Egy HATALMAS piros pont jár HuTi.HUN fórumtársnak ezért az üzletért, továbbá, mert abszolút korrekt és pontos volt az adás-vételkor és mellesleg egy jó beszélgető társ is, mint ez kiderült. :R

Az adás-vétel tárgya is hiánytalan, tip-top állapotú volt. :K
Köszönök neki mindent ezúton is!

Üdv,

_kg

(#42306) vviktor89

vviktor89
(újonc)

Üdv!
Nesti fórumtársnak kérnék egy pirospontot az alábbi üzletért.
Gyors, megbízható vevő.

(#42307) rfer

rfer
(újonc)

Egy nagy Piros pont http://hardverapro.hu/tag/quaresma.html kollegának ezért http://hardverapro.hu/apro/amethyst_ipig_elado/

Pontos korrekt eladó,jó volt vele üzletet kötni!

[ Szerkesztve ]

(#42308) vadamrep

vadamrep
(újonc)

Egy nagy pirosat kérnék tyuma részére ezért az üzletért Gskill ramok konrekt gyors vásárló előre utalással történt az üzlet

[ Szerkesztve ]

AMD Processzor:Fx 8150 4.5gh magonként Memória: CORSAIR DDR-3 16Gb/2133 KIT Vengeance Red ASUS 6950 2GB DCU II ASUS Crosshair V Formula SSD 2x 60 gb Raid be + WD850 64mb

(#42309) zoleek válasza alfaman512 (#42190) üzenetére

zoleek
(kvázi-tag)

Sziasztok.
Kérnék egy pirosat alfaman512 részére a korrekt és gyors dsc3000 bizniszért.

Ha nem vagy képes egy értelmezhető privátot összehozni, (köszön--->nevezd meg a tárgyat--->kérdés róla--->elköszön) könnyítsük meg egymás dolgát! Kérlek inkább NE is írj nekem.

(#42310) JANIKAKA válasza chosa921 (#42012) üzenetére

JANIKAKA
(tag)

chosa921 -nak kérnék egy hatalmas pirosat a bizalomért, a pontos utalásért, s ezen terméket vásárolta tőlem.

További sikeres üzletet.. ;)

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#42311) moongoose

moongoose
(őstag)
LOGOUT blog

Balu4-nek ismét egy piros pont a korrektül kivitelezett üzletért.
20gb hdd
Elküldte a hdd-t amely hibamentesen teszi dolgát, mint ahogy a hirdetésben is szerepelt.
köszönet neki.

üdv
gúZ!

Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.

(#42312) geckowize

geckowize
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Egy pirosat kérnék Toti17-nek a biciklibiznisz korrekt lebonyolításáért.

(#42313) chester99

chester99
(tag)

Nagy piros pont-ot érdemel hossszú kolléga, rendes, megbízható vásárló. Házhoz jött a processzor biznisz kapcsán. Bátran ajánlom mindenkinek.

Dell Venue Pro /THE KING\

(#42314) Senos

Senos
(újonc)

Kérnék egy pirosat http://hardverapro.hu/tag/dedy19.html fórumtársnak, [link]vettem tőle. Korrekt megbízható

[ Szerkesztve ]

Ha hirdetsz legalább az érdeklődőknek válaszolj ! Vagy nem akarsz eladni ? Akkor minek hirdetsz ?

(#42315) ed019 válasza DJ WOKKY (#41839) üzenetére

ed019
(kvázi-tag)

Jár a piros pont DJ WOKKY -nak. Vett tőlem pár db AKKUT [link]. Korrekt megbízható! :R

!!! Nézz be hozzám, megéri! :) Cree ledes lámpa csodák occon 500Ft-tol -5000Ft-ig

(#42316) bigdee888

bigdee888
(újonc)

Sziasztok!
slimshady-nek jár egy nagy pirospont a korrekt és rugalmas eladásáért!

Köszönöm!

(#42317) Senos

Senos
(újonc)

Kérnék egy pirosat[dedy19 fórum társnak. [link] ezért az üzletért . Korrekt megbízható.

[ Szerkesztve ]

Ha hirdetsz legalább az érdeklődőknek válaszolj ! Vagy nem akarsz eladni ? Akkor minek hirdetsz ?

(#42318) lujó55

lujó55
(őstag)

Kérem a soron következő pirosat Abri fórumtársnak a VGA megvásárlásáért :R

Nem bizniszelek pattanásos milliomos gyerekekkel, akik maguk sem tudják mit akarnak!

(#42319) JanR

JanR
(őstag)

Hatalmas piros pont ZeN973 fórum társnak, ezért a portékáért! :R

[ Szerkesztve ]

www.oaziscomputer.hu

(#42320) gigollo

gigollo
(újonc)

lacimacika jár a piros pont korrekt, és nagyon gyors üzletfél az alábbi vételben

(#42321) Kis Joe

Kis Joe
(fanatikus tag)

Lehetőleg mindenki nagy ívben kerülje el a lent említett illetőt. Vett tőlem egy alaplapot, tönkretette. Küldtem neki még egy alaplapot valamint 2 processzort és még így is engem valamint családom zaklatja. A nevetséges fenyegetéseiről nem is beszélve. Körülbelül 14.000 Ft-os kárt okozott nekem.

Az illető:
Zuggó Csaba
8800 Nagykanizsa
Cserfa u. 11.
+36 30 950 3854

phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd! - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Kis%20Joe - Nálam üdülési és étkezési csekkel is fizethetsz! Csere is akár, de csak kellő feltételekkel! 

(#42322) po1son

po1son
(senior tag)

Kérnék egy pirosat Szplöttyy fórumtársnak, ezért az üzletért. Korrekt és gyors volt. Ajánlom mindenkinek!

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol."

(#42323) Ryu77 válasza viskund (#40813) üzenetére

Ryu77
(fanatikus tag)

Kérnék én is pirosat viskund fórumtársunknak a Thinkpad üzletért. Jó áru és korrekt eladó.

Sent from my iPhone.

(#42324) FlegetonR

FlegetonR
(újonc)

Piros pont mehet synthattik kollegának a jó üzletért.
Gyorsan és rugalmasan intézte a bizniszt.

Útvonal

Fórumok  »  PROHARDVER! interaktív  »  Kivel érdemes üzletelni topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.