Hirdetés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Bőven 50 gramm alá fogyott a Keychron kétféle borítással kérhető, "karmos" egere
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- TCL LCD és LED TV-k
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- E-book olvasók
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
scyllafren
üzenetére
Valóban nem vesztett semmit a hangulatból, még a hőn szeretett dobálózás is bennemaradt, bár csak opcionális
!Reméltem, hogy fejleszthető lesz valami "Recycle Bin", ha már alapból nem lehet szétkapni a fegyvereket, de sajnos nem
. Az ellenfél fegyverét csak úgy lehet megszerezni, hogyha élve marad (biztos valami földöntúli kapcsolat fűzi őket egymáshoz), de a legjobbak úgyis csak legyárthatók.
Ha lesz patch, mindenképp kell bele, hogy szét lehessen szedni fegyvereket fragmentre, ez talán a legfontosabb "nagyon kéne". Hiánycikk volt a játék egy stádiumában...A support valóban jó megoldás lehet bénítani, (már az extra slot miatt is), de van jó alternatíva, én inkább azt használtam
! Run&Gunnnál semmilyen tárgyat nem lehet használni, csak lőni vagy Overwatch-olni.(Elég a lefedettséghez, csak fölösleges pénz+nyersanyag kidobás... én is próbáltam takarékoskodni a hellyel, aztán a játék végére gyakorlatilag a komplett alsó szint üresen állt, és fölöslegesen építettem Elerium Power Generatort is... de hát ki tudta ezt akkor
?)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- XPS 9340 13.4" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ERŐS, GARANCIÁS PC
- Acer Nitro ANV16-41 16" 1920x1200 Ryzen 7 8845HS 16/32Gb ram 1TB SSD + RTX 4060 8Gb 2027-ig gari
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- Wiim Amp Ultra Silver For Sale!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
!
. Az ellenfél fegyverét csak úgy lehet megszerezni, hogyha élve marad (biztos valami földöntúli kapcsolat fűzi őket egymáshoz), de a legjobbak úgyis csak legyárthatók.