- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Föcsök
aktív tag
Sziasztok!
Az itthon nem elérhető appokat tényleg ilyen egyszerű telepíteni? Katt
Ki szeretnék próbálni egy alkalmazást, mert jövő héten sok sorozat indul a CW csatornán, és most csináltak egy regisztráció nélkül is elérhető stream alkalmazást. Ha átállítom a location-t megzavarodik utána az account? Tehát ha most rajta van x ezer forint a profilon akkor átváltja, és a store-ban is minden dollárban lesz stb.? Másik kérdés hogy ez még ugyanaz mint a régi rendszerben volt, hogy félévente lehet változtatni a location-t?
-
-
nagyúr
válasz Föcsök #82101 üzenetére
Szia,
Tényleg ilyen egyszerű, de ettől függetlenül még nem valószínű, h az adott alkalmazás el fog indulni. Vagyis elindul, csak nem biztos, h fogod tudni nézni az amerikai műsorokat a magyar IP cím miatt.
Egyébként ezt a fajta régióváltást korlátlanul megcsinálhatod. Ettől nem változik az accountod régiója -arra vonatkozik a 6 hónapos szabály.[ Szerkesztve ]
-
-
Föcsök
aktív tag
válasz bulikavagyok #82103 üzenetére
Áhá értem már akkor ezt a váltogatást. Köszönöm a választ, igen akkor ezzel sajnos nem sokkal vagyok előrébb, mert ahogy írtad is az ip címet is meg kéne babrálni, azt meg inkább hagyom. Majd akkor megpróbálom itt a gépen valahogy.:/
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
nagyúr
Forza Horizon 3 Smoking Tire Car Pack
Elég ütős lett![ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz bulikavagyok #82112 üzenetére
Jaja, van ám benne minden a lomha szedántól a kihegyezett utcai autón át (BMW M2!!!) a szupertsportkocsiig.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na egy ajándék. Korábban volt vele gond (letiltották őket), de újra aktiválták a kuponokat, szóval ingyen bedobom a közösbe. Ha működik használjátok nyugodtan, ha nem akkor így jártunk sajnos.Gears of War 4 teljes játék NVIDIA kód:GWNA-YUUN-SDJR-KQQF-H???-RORKItt kell aktiválni. (MS accounttal be kell jelentkezni majd, nem kódot kapsz, hanem accountra teszi.)Ha minden rendben van kiírja hogy sikeres az aktiválás, majd Ready to install részből lehet telepíteni a játékot.??? - Dos alatt ez a parancs listázza ki a könyvtárunkat.FONTOS: Aki korábban már próbálkozott kupont aktiválni a profiljára és levették onnan, az nem tudja ezt újra ráaktiválni. Ha valaki elvitte a kódot jelezze pls. Thx.A játék ezen kiadása október 10-től 18:00-tól játszható.bulikavagyok aktiválta elvileg. Jó játékot hozzá.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
eL Geri
őstag
válasz bulikavagyok #82119 üzenetére
Nem tudom, így kuponnal is igaz-e rád, de könnyen lehet, így szólok, hogy ne mulasszátok el:
"Ha megvásárolod a Gears of War 4-et, és játszol vele 2016. december 31-ig, akkor a teljes Xbox 360-as Gears of War sorozat elérhetővé válik számodra. A Gears of War, Gears of War 2, Gears of War 3 és Gears of War: Judgment játékok novembertől, az Xbox One visszafelé kompatibilitás bevezetésével válnak elérhetővé, és az Xbox Áruházból lesznek ingyenesen letölthetők."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Kripke
tag
Sziasztok. Van arra lehetőség, hogy beállítsak egy jelszót vagy pin kódot a konzol bekapcsolásához? Azt a lehetőséget meg találtam, amivel az áruházas vásárlásokat tudom jelszóval védeni. De nekem arra lenne szükségem, hogy csak a kód beírása után induljon a gép. A válaszokat előre is köszönöm
-
nagyúr
-
Kripke
tag
Ezeket én is próbálgattam, de sajnos csak annyit értem el vele, hogy a saját fiókom jelszavát minden kikapcsolás után meg kell adni. De ettől még a konzol elindul, és másik fiókkal gond nélkül lehet használni. Olyasmire gondolok, mint pl: a telefonoknál, hogy amíg nem adjuk meg a jelszót, addig csak kb papír nehezéknek lehet használni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #82112 üzenetére
Waaaa
asszem lesz 1-2 autós pakk, amit meg fogok venni.
Véleményem szubjektív...
-
eL Geri
őstag
válasz Stevenstyle #82127 üzenetére
Akit nem érdekel, attól szívesen elfogadok egy Judgement-et, az még kimaradt nekem. (Bár gondolom már rögtön profilhoz kötötték.)
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
Van egy 454MB-s update. Ha vótmá, akkor bocsi.
Véleményem szubjektív...
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz eL Geri #82134 üzenetére
Letiltod az Xbox MAC címét routeren Igaz ezzel csak azt tudod megcsinálni, hogy ne tudjon multizni, de ez is elég bünti szokott lenni.
Vagy a másik kedvencem gyerek telefonjának MAC címét tiltólistára rakom, hogy ne az otthoni "ingyen wifit" használja, ha már bünti, ez neki(k) bőven elég nagy. Leszívja a mobilnetét a kártyás szarról és utána szenvedhet... De gonosz vagyok mi?
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
nagyúr
válasz hackeeeee #82135 üzenetére
Megjött a FH3 update is (1,1GB), illetve a Forza Horizon 3 The Smoking Tire Car Pack -nekem még fizetősnek jelzi.
Amúgy jól látom, a MS árat emelt? A FM6-hoz 1400 HUF volt egy csomag, ehhez meg 2400-..[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #82137 üzenetére
Az update Nekem is lent van, a PC-s még sehol.
Nem is néztem, igen? Az szép..
Fene enné meg, pedig ezek után, szinte biztos lesz amit begyűjtök, hanem majd mindet, szépen sorban..
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Sonic & All-Stars Racing Transformed mostantól benne van a visszafelé kompatibilitási listában.
Korábbi tesztem a játékról. [link]
Live-Die-Respawn
-
Sir Riccio
addikt
Thanks for being a loyal Gears of War fan! Here's a code to unlock an Operations Gear Pack in Gears of War 4, out 10/11/2016. Redeem on Xbox One or Xbox.com/redeemcode by 12/31/2016. CWPYT-P2GJF-QRVXT-MF9Q2-F4QKZ
Kaptam egy ilyet, de nincs GoW4-em szóval hajrá!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Sir Riccio #82140 üzenetére
Gyorsan lenyúlta valami vérpistike
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Hunt3r22
őstag
-
nagyúr
-
törölt tag
Outlast 2 demo kint
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
IntelKiller7
Topikgazda
Végre megérkezett a Horizon 3 kis csúszás után. És mivel eddig még nem rendeltem a konzolvilágtól, kértem kártyát is. Hát oké.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
okibots
aktív tag
válasz IntelKiller7 #82147 üzenetére
Mekkora trollok
Gamertag/PSN ID: DarkNightMareII "Chelsea FC Pride of London"
-
Hunt3r22
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest