Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Arra azért figyeljetek, hogy ha ketten néznek egyszerre HD-tartalmat, akkor azért a 15 megabites adsl elég szűkös tud lenni... ;]

    Amúgy angol felirat szinte mindenhez van, nyelvtanuláshoz ez így már elsőrangú, hamar hozzá lehet szokni, aztán jön minden magától.

    Annyi még a hátránya, hogy menő sorozatok pár évad csúszással kerülnek fel, szóval nem árt türelmesnek lenni, ellenben ami felkerül, az hihetetlen minőségben elérhető. Elvileg a HD, az HD, de az Amazon Prime-hoz képest pl letaglózó a képminőségbeli különbség a Netflix javára - nem is beszélve, hogy előbbin a HD tartalom sem mindennapos, ráadásul szinte minden normálisabb filmért/sorozatért képesek még az előfizetési djjon felül is pénzt kérni. Ha nem lenne egy pár másik előnye a Prime tagságnak, meg nem lenne azért jóval olcsóbb, mint a Netflix (50 EUR évente, de cserébe időnként akciókat és kedvezményeket is ad, és ingyen szállítja a nem külső partneres megrendeléseket), akkor nem is lenne értelme a Netflix mellett fenntartani.

    Szerk.: Re #63511 @ Def: Nem alapfokon bírom én sem anyanyelvünket, de ha külföldi gyártású sorozatot akármilyen más nyelven kell néznem, mint az eredeti, akkor konkrétan nem tudom elviselni, és inkább nem is nézem. Inkább keresek hozzá feliratot, ha esetleg olyan nyelven van, amit nem értek - bár be szoktam az angolhoz is kapcsolni az eredeti nyelvű feliratot, azért időnként segít (főleg, ha halk a beszédhang, vagy zajos a filmbeli környezet, esetleg tájszólással, akcentussal beszélnek).

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák