-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vunit
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem új Xbox One-t és most "üzemeltettem" be az egy hónapos ingyenes Goldot,jelezte is, hogy sikerült, a GTA 5-ben az Online részében csináltam karaktert, ezt még engedte, ezután már semmit,még a karakteremhez se léphettem be, majd kipróbáltam Forza5-tel a multit és ott se engedte,se a GTA 5-ben, arra hivatkozva mind 2 játéknál, hogy nincs Goldom.
Pedig pár órája még működött és Pár órája is érvényesítettem.
Ez miért van? Bugosak a szerverek, vagy miért?
Válaszokat előre is köszi! -
-
vunit
csendes tag
Pedig volt, ottvolt hogy 1 hónapos free trial és tényleg ingyenes is volt.
Tudtam is karaktert készíteni a GTA 5 Online-ban+ olcsóbban tudtam letölteni a UFC-t.
De most nézem, hogy utána egyből kaptam egy email-t, hogy megszüntettem a goldomat,pedig én nem szüntettem meg! Nem kattintottam vagy mentem semmi erre utalóra.
Erre tényleg nem működik + kaptam egy email-t amiben az áll, hogy meg is szüntettem. WTF?? Nem értem mi van egyáltalán.. -
zzola
titán
Ha instant módban van a konzol és weben megveszek egy játékot, akkor az automata elkezd letöltődni?
-
cyberkind
félisten
Hol tudom/lehet megnézni hogy meddig van Gold előfizum?
-
zzola
titán
válasz wannnabeees #34555 üzenetére
Értem, nálad ez mit jelent?
-
Kecuhun
senior tag
A Battlefield Hardline beta tölthető az Xbox Store-ból. :-)
-
adrian94
őstag
Valaki segítene nekem, hogy hogy sikerült össze hozni ezt a 8:08-as videót?
Nem csak 5 percet lehet max ? vagy be bugolt volna ? Rányomtam, hogy vegyen 5 percet fel utána unsnapeltem.. utána meg akartam nézni, hogy mennyinél jár a videó majd nyomtam egy B-t véletlen és kiírta, hogy vége a videó felvevésnek .. nem értem nagyon, hogy jött össze
-
nagyúr
-
-
gianni85
veterán
Heti akciós lista ismert már? Sajnos nem érem el az xbox.com-ot
-
Rage47
veterán
nem is tudtam, hogy lehet késziteni xboxclips.com-on gifet
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #34584 üzenetére
Titanfall FTW
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
ferensz
senior tag
válasz bulikavagyok #34584 üzenetére
Valóban rettenetesen szar, kb három percet sikerült játszani vele, és töröltem is
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Rage47
veterán
Én kezdek ráérezni a BF4-re, már sokkal kevesebbet halok. Az tetszik benne, hogy mindenki élő játékos. Remélem a Titanfall 2 hasonló lesz már, nem csak 6v6.
-
Def26
félisten
válasz Rage47 #34587 üzenetére
Titanból hiányzik a rombolhslatóság is. Beküldök 10 rakétát egy ablakon és vígan elvan odabent a manus.
2 külön játék az tény.Este gyere ránk ha gondolod mi minden nap toljuk a bf -et. Ha éppen nem piálok közben akkor egész elviselhető vagyok.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Barnes
aktív tag
Far Cry 4-et tolja valaki multiban?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
woodbear
addikt
Én is annyiért vettem csak lemezesbe season passal
Mivel a 3at nem próbátam ki (ki sincs bontva még) ezért ki is hagyom mivel sok helyen azt írták szinte ugyan az. Szóval nekem újdonság lesz az egészJa és ha veszitek a FC4et akkor jönnék coopra
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest