-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyDoN
senior tag
Hello Mesterek.
Meg tudja nekem valaki írni, hogy tudok e online BF4-ezni haverral ha neki X360-a míg nekem One-m van ?
Köszi!
(_._)
-
vg
addikt
Egy hónapig ingyenes az EA Access tagoknak a BF4 Second Assault DLC.
-
Mister_X
nagyúr
válasz gianni85 #34048 üzenetére
Szívesen mondanám, hogy a könyv jobb, de... a játék jó. Nyilván más első személyből végigizgulni. Direkt majdnem a legnehezebbik fokozaton kezdtem, hogy autentikusabb legyen - nos, a kettő között a fő különbség, hogy a könyv jobban átadja elbeszélésekkel, történetekkel, a maga nyomasztó üresjárataival, a szereplő érzéseinek és gondolataival a posztapokaliptikus világot, míg ezekből a játékba nem tudott sok kerülni, mert nem visual novel / kalandjáték, csak a töltőképernyőn és pár szó erejéig ismerjük meg ezeket. A könyv nélkül talán meg se lehet érteni maximálisan a játékot: miként alakult ki a Red Line és a Reich, milyen az élet az állomásokon, teljesen más (lelombozó, rossz értelemben) a természetfeletti, a felszíni világ, a mutánsok és maga a történet elindítói,a Dark Ones se olyan, mint ahogy azt eredetileg elképzeli az ember. A játék ellenben megmutatja, hogy milyen maga a pokol, ahová a moszkvaiak beásták magukat az apokalipszis után, hogy mennyire lecsúszott az ember a tápláléklánc csúcsáról, és hogy mennyire is ostobák, hogy ideológiai és politikai okokból ölik továbbra is egymást.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
vg
addikt
válasz Zjunior #34059 üzenetére
EA Access hírek. Szar a géped!
-
steeel35
tag
kezdődik
-
nagyúr
-
Zjunior
veterán
-
vg
addikt
válasz bulikavagyok #34065 üzenetére
Pár napja vettem egy Audispray cuccot patikában 2e forintért, amivel majd jól kitisztítom a fülem, de vásárlás után olvastam el az útmutatót, és abból kiderült, hogy tulajdonképen sea-water az egész. Na.
-
nagyúr
-
vg
addikt
válasz bulikavagyok #34069 üzenetére
Tessék?
-
nagyúr
-
Krisz0630
senior tag
Van itt olyan aki játszott az AC Black Flaggel X360-on és One-on is? Én 360-on kijátszottam. Mennyivel másabb One-on? Most 4,5 dolcsi cdkeys-en, annyit már csak megér...
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Krisz0630
senior tag
válasz wannnabeees #34074 üzenetére
Igen ezeket a videókat én is megnéztem. Akkor ezek szerint grafikán kívül minden ugyanaz.
-
nagyúr
válasz Krisz0630 #34073 üzenetére
Nyilván sokkal szebb lett One-on, de mivel eltelt több mint egy év a megjelenés óta, így már nem fogod olyan szépnek látni. Ettől függetlenül mindenképp megér 5 dollárt, mivel így néha elindíthatod, ha nosztalgiázni támad kedved. Újra végigjátszani szerintem nem fogod..
[ Szerkesztve ]
-
Krisz0630
senior tag
válasz bulikavagyok #34078 üzenetére
Köszi a választ, tényleg nem drága ennyiért, de akkor inkább "spórolok" a Unity-re.
-
nagyúr
válasz Krisz0630 #34079 üzenetére
Legjobban akkor jársz, ha az Ebay-en veszel Unity+Black Flag kódot. Hétről-hétre egyre olcsóbb, én még 10e körül vettem megjelenéskor, most már 6 e körül adják. De mivel még mindig árulják a boxot AC bundle csomagban felár nélkül, így van és lesz is bőven kód az Ebay-en.
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz wannnabeees #34072 üzenetére
Koszi, de egy day one jatekert sok a 7k. A digitalis meg hatareset lenne 6k-ert, a home miatt, de tobbet nem er. Hasznalt lemezesert adnek 4k-t. Max. varok egy sale-ig.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz gianni85 #34048 üzenetére
Érdekes módon X360-on én is abbahagytam az elején, de most XONE-on ismét adtam neki egy esélyt és a Redux valahogy beszippantott és végigtoltam, ráadásul kimondottan tetszett is. Nem tudom miért van ez.
A Fallout-okat viszont a mai napig előveszem egy kis játékra, soha nem tudom őket megunni.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
gianni85
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #34083 üzenetére
Lehet nekem az is közrejátszik, hogy el vagyok úszva a játékokkal. Most feltettem apróra, de ha nem megy el, akkor esélyes, hogy valamikor a későbbiekben végigtolom. Sajnos nincs már annyi időm játszani, mint régen 360-on. Aztán az akciók során meg indokolatlanul sok játékot veszek
-
vg
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #34083 üzenetére
Fallout 3-ból arra emlékszem, hogy addig jó volt amíg az elején Liam Neeson okoskodott, hiszen neki megvan a különleges képessége erre a feladatra. Utána már iszonyat unalmas volt.
-
Mister_X
nagyúr
Végre vége a vizsgaidőszaknak, viszonylag jó jegyekkel, örömömben azt se tudom, hogy mit kellene játszani, itt szugerálom már tíz perce a home screent
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Zjunior
veterán
Semmi
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest