-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vg
addikt
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz fityere #34148 üzenetére
Ne írjunk már hülyeségeket, ha "megveszi" az ingyen játékot xbox.com-ról, le kellene tudnia tölteni később X360-ra. (Én is nagyon sokszor ezt csináltam, xbox.com-on "megvettem", napokkal/hetekkel/hónapokkal később [mikor hogy jutott rá idő] letöltöttem. XONE-ra még úgy is meg tudtam ezt tenni, hogy még nem is volt meg a konzolom [pl. a Max így van meg])
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #34156 üzenetére
így van, be is húztam a Witchert.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
fityere
senior tag
Nem tudtam "nagyságos uram" bocsånat ha hülyeséget írtam
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
B3ny00
aktív tag
Nekem azt írta ki hogy az ön régiójában ez nem. Lehetséges.
Xbox One GamerTag : Gyurisub | Subaru Impreza Gc8 | Htc One | Htc One X+
-
adrian94
őstag
Van egy fotelem amiben vannak hangszórók és elég jó basszust is tud... valamilyen kábellel rátudnám kötni a One-t, hogy a fotelen szóljon a hang és ne a tv-n ? vagy a tv-vel kéne össze kötni ? a fotelbe két jack 3,5-es mehet.. tudtok valami okosat mondani ?
(#34156) bLaCkDoGoNe
Rámegyek, hogy letöltés Xbox 360 konzolra de csak a karika megy körbe körbe mintha töltene... Most átállítottam USA régióra de így sem jó Valami ötlet ?
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
-
gianni85
veterán
válasz losilee1337 #34164 üzenetére
pedig még erősen vissza kellene szoknom. Haverokkal Cod4-től Cod BO2-ig nyomtuk aktívan, azóta alig játszottam fps-sel. Sajnos nincs már annyi időm játszani meló és család mellett, mint régen
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz adrian94 #34161 üzenetére
Hasonló hibát egy időben én is tapasztaltam minden xbox.com-ról indított vásárlásomnál, nálam az volt a megoldás, hogy Safari helyett Chrome-ból intéztem ezeket, akkor meggyógyult.
(Azóta annyit változott a helyzet, hogy egyik böngészőből sem tudok már vásárolni az xbox.com-ról ill. a smartglass appból sem, mert mindig számlázási címet kér (ami persze meg van adva neki), és hiába pötyögöm be újra, a gomb amivel véglegesíteni lehetne a vásárlást mindig inaktív marad.)(#34158) fityere: Bocs ha kicsit nyers voltam.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
gianni85
veterán
válasz losilee1337 #34167 üzenetére
Ez a TF tökéletes betanulásra, egyáltalán nem frusztráló játszani, sőt. Már előre látom, hogy kár volt a BF4 prémiumot megvennem, mert ez mellett nem hiszem, hogy sokat be fogom kapcsolni.
-
norbi2010
őstag
Microsoft Store-ból ha veszek gift card-ot, akkor azt ugye kódban adják?
-
woodbear
addikt
válasz gianni85 #34163 üzenetére
Sajna a héten 22:00ig dolgozok, szombaton is.... szóval nem nagyon fog menni. Viszont jövő héten délután ráérek 3tól kb.
Majd ha látsz csipogj!amúgy hol tudom megnézni a titanfallban, hogy a kampányban hol járok? mert ma folytatni akartam, de ugyan azok a pályák jöttek, mint tegnap...vagy ez random? esetleg keresni nem lehet valahol, hogy csak bizonyos pályákon nyomjam?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
törölt tag
Meddig tart az EA akció?
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz woodbear #34170 üzenetére
To check your status for these, at the chapter select screen for Campaign, you will see the faction icon on the map if you've completed it and a gold trophy if you've won on it.
egyébként szerintem random. Kilépsz addig amíg jót nem ad. Én reggel meló előtt akartam kicsit tolni, de nagyon kevesen voltak. El is buktam a 4es win streak-emet
[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
Ha érint valakit, ma este 9-től klánháború az AW-ben. Szöul
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
fityere
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #34166 üzenetére
Oda se neki én is tájékozódhattam volna mielőtt baromságot válaszolok
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
Lefty
addikt
Ma este programom van, nem jó. Mikrofon van amúgy persze, kaptam azt a mono headset-et a géphez, nekem az teljesen jó. De amúgy azt tudd, hogy nem vagyok egy nagy profi, viszont egyre jobban boldoulok, kezdek belejönni. Holnap vagy holnapután elvileg jó, vegyél fel és megdumáljuk.
-
Rage47
veterán
en is Tf-eznek majd ha epp raerek
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
Ha úgy van jövök én is
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
losilee1337
aktív tag
Na csak össze jön egy komplet csapat a Tf-re.
Psn id: HungaryLosi
-
pzstm
titán
válasz losilee1337 #34182 üzenetére
Én is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
fityere
senior tag
Csatlakozom én is ha lehet
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha n00bok is jöhetnek, akkor néha én is kapható vagyok egy kis Titanfall-ra.
-
gianni85
veterán
lassan meglesz a 6v6 is Már szabadítom fel a hétvégémet, úgy látszik sikerül is
-
norbi2010
őstag
Ha megkapom még ma a gift card-omat, akkor én is.
Bár nem tudom lejön-e annyi idő alatt. -
bbmt
senior tag
Sziasztok
Csatlakoztam az Xbox One tulajok táborához
Egyelőre Sniper Elite 3 ( kövezzetek meg,pc-n már végigtoltam kontrollerrel,de így még egyszer végigtolom ) van meg, és persze az EA access, illetve gyorsan lecsaptam a TF-re is,erre ma állítják át digitálisra a vonalam és csak holnap hozzák a modemet
Lesz még a GTA 5, illetve várós a Hardline és a Mortal Kombat X ( szerencsém van, az asszony nagy mortal rajongó,szégyenszemre amikor volt 360-om sokszor elvert )prologe néven vagyok a Live-on a BF4-en pedig kisgatas.
A kanál a gyengék villája
-
Robcsa
tag
Ha lehet csatlakozni még én is szeretnék csatlakozni a Titan Fall multihoz
Robcsa
-
plejik
addikt
Miert jelenik meg a nick nevem elott angol szaszlo? A tobbieke magyar. Magyar region is vagyok...
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Digital Edition][LG CX3 OLED]
-
Krisz0630
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest