Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BT86

    tag

    Akinek még nem váltották át az EA playt:
    Én nov.9-én vettem, 6-án járt le a korábbi előfizetés és elfelejtettem, hogy ki van kapcsolva az ismétlődő számlázás. Boxon 7-én vagy 8-án már nem tudtam venni EA playt (sőt, akkor már a GPU-n keresztül el is értem, bár nem emlékszem, hogy játékot is próbáltam-e elindítani), aztán itt olvastam, hogy más is járt így, de a weboldalról sikerült venni, ezért én is vettem 9-én este (utólag is köszi a tippet, miután boxon már nem engedte elengedtem volna :) ).
    Mivel többen írtátok, hogy az ügyfélszolgálat azt tanácsolta nov.16-ig várjon, csak ma hívtam fel őket. Mondta a srác, hogy továbbra is elhúzódik a 2.körös átváltás, várjak vele kb jövő hét szerdáig, ha addig se váltják át, hívjam fel őket újra.
    Röviden, ha nov. 10. előtt lett véve, biztos nem kell aggódni az átváltás miatt.
    Amúgy azt nem tudom, ha sürgős lenne azt átváltás (pl lejár a GPU) és kértem volna, akkor lehet, hogy megcsinálta volna manuálisan, erre nem kérdeztem rá, mert nekem kb mindegy mikor váltják át. Csak arra voltam kíváncsi, hogy biztosan átváltásra kerül-e, mert már gyakorlatilag az összevonás után és épp a határidő előtt vettem, de ezek alapján nem lesz vele probléma.

Új hozzászólás Aktív témák