Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    Éjfél után gyorsan kipróbáltam a The Evil Within-t egy órácskára, alapvetően tetszik, de egy dolgot mindenképpen muszáj kiemelnem, ami baromira zavar, és hátha esetleg másnak hasznos infó lesz vásárlás előtt: az egész rohadt játék szélesvásznú, azaz alul-felül végig fekete sávokat bámulhat az ember! Sajnos nem csak a cutscene-ek, hanem minden normál 2.39:1-et közelítő arányúnak tűnik mint a mozifilmeknél, azaz egy 16:9-es tévén a képernyő kb. 2/3-át használja csak.
    Engem speciel baromira zavart, mert pl. lopakodás közben sokszor nem lehet rendesen látni a környzetet – lehet, hogy ezt szándékosan csinálták így valamilyen esztétikai/művészeti megfontolásból, de véleményem szerint rossz döntés volt. Nagyon.
    Egy filmnél megértem, ahol a rendező pontosan tudja, hogy mit akar megmutatni. Egy játéknál viszont, ahol a játékos "irányítja" a kamerát ill. ő választja ki a nézőpontot, ez nem működik. Őszintén remélem, hogy ezt is megpatchelik majd, mint anno a Bioshock-ot.

    [ Szerkesztve ]

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák