- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz XboxGamePass #194844 üzenetére
Tavaly december 9 óta ennyi az ára - csak májusban változott, mert akkor 670 volt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
senior tag
-
persil
nagyúr
válasz l.skywalker #194851 üzenetére
Hat nem is er egy fillerrel sem tobbet. :D
Amugy konzolra nincs Creativerse? Kb mindenben jobb, mint a meinkampf es otmillioszor szebb a grafika is, ugy, hogy megtartottak ezt a blokkos stilust.
Bar, ha nagyon epitkezni kell lanyommal, akkor portal knights-ot vesszuk elo, az is minden letezo szempontbol fenyeveket ver ra, bar teny, hogy gyerekesebb/aranyosabb, ami nem feltetlen jon be mindenkinek.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Segítsetek. Archiválom a jelen összefoglalót és berakom a helyére a negyedkész újat. De a FAQ részét fel akarom tölteni a legrelevánsabb információkkal.
Dobjátok be, mi az ami eszetekbe jut az elmúlt hetek leggyakrabban feltett kérdései közül, kezdem én:
- Mi az a Game Pass Ultimate?
- 300 Ft-os GPU váltás hogyan érdemes csinálni?
- Xbox One S All Digital-al hogyan lehet lejátszani lemezes játékot?
- Van-e különbség FullHD tévén az S és az X között?[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csucsu52
aktív tag
válasz l.skywalker #194857 üzenetére
Azt beleírhatnád még, hogy ha adult accounthoz felveszel családot (child accounttal biztosan), akkor nem kell home-olni, bejelentkezve maradni, meg semmi trükk, hozzáférnek a gyerekek minden tartalomhoz és szolgáltatáshoz, amihez a fő account.
Game pass, Live gold, GPU, EA access, játékok, alkalmazások.
Sőt PC-n is tudnak a game pass for pc játékokkal játszani!Egyedül az ea acess trial cuccok nem indulnak el a gyerekeknek.
2 és fél év tapasztalata alapján. -
szimszonos
őstag
válasz AMD Power #194856 üzenetére
+1 Egyetértek veled,ha már vált az ember akkor úgy csinálja hogy legyen is értelme.Mivel ez pénztárcafüggő,így most kihagyom.Full hd tévén is játszottam X-el de nem volt akkora durranás hogy hanyattessek tőle,na de 4k tévén ott már nagyon durva a különbség.Arra mondom hogy szintet lép az ember.
[ Szerkesztve ]
-
F_Peter
őstag
válasz AMD Power #194856 üzenetére
Vàrjàl, nálam bonyolultabb volt, mert két szoba, két tv, két gép. 🙂
Szal volt 4k tv ès X, aztàn mellé jött egy full HD ès arra egy S, (közben ps-eses kitèrès). Aztàn repült az S a FHD tv-vel együtt ès oda is jött 4k monitor ès egy X.
Minden gèpet hasznàltam mindegyik mellett. -
persil
nagyúr
válasz Szilágyi84 #194866 üzenetére
Kupon. Dec 8-ig lehet vele jatszani. Keress ra itt a topikban, vagy az alzasban, otmillioszor lett kivesezve.
Allitom mar ott tartunk, hogy egy botswanai siketnema 5 eves is tudja a "kuponozas" menetet. :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
sith7
nagyúr
Akinek nincs meg és kell, csapja le [link]
-
NoOne1976
őstag
válasz r.levente75 #194862 üzenetére
Igen. Attól még fizethetsz bankkártyával. Illetve ha a feltöltött összeggel fizetsz, de az nem elég, akkor a különbözet fizethető bankkártyával.
-
Gerambaday
csendes tag
Sziasztok!
all-digital gépen blueray játékot valamilyen módon lehet valami alapján a ms storból letölteni? Akciósan lehet venni lemezen progikat nagyon jó áron, amit ugye all digital gépen b.szhatok... vagy nem? Van mód rá?köszi!
-
Wesder
félisten
válasz Gerambaday #194875 üzenetére
Esélytelen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Mi az a Blu Ray játék? Vagy arra gondolsz, hogy "lemezes" játékok?
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Forgós, hagyományos, tűs lemezjátszót rá tudod kötni, ha átforrasztod a kábelét usb-re, de csak a gyémánttűs verziókat, mert a bluerayt csak az olvassa.
Ezt javaslom az összefoglalóba is betenni, elég gyakori kérdés lett.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #194878 üzenetére
Ray-jel kell játszani, aki kék.
-
-
Gerambaday
csendes tag
Lemezes játékprogramra gondoltam. A bakelit lemezes példád amúgy nem olyan alpári mint elsőre olvasható, mert attól hogy analóg még mai napig több információt képes hordozni mint egy Blu-ray lemez.
A kérdésem lehet gyakori de nem találtam rá a fórumon.
Olyanra gondoltam hogy mondjuk a lemeznek van egy SN-je és azzal lehet storeban valahogy aktiválni... jó lenne ilyen...
Azért tettem fel itt a kérdést mert tapasztalt szakik vannak a fórumban. Életembe nem volt egy konzolom se csak PC-m.
köszi a válaszokat! -
Sefneni
őstag
válasz l.skywalker #194878 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Wesder
félisten
válasz Gerambaday #194883 üzenetére
A lemeznek nincs SN-je amit beírhatnàl bàrhova is, ezért írtam hogy AD géppel sehogy sem fogsz lemezes jàtékokkal jàtszani.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez a kérdés, csak egyszerűbben megfogalmazva az elmúlt egy hétben naponta elég sokszor elhangzott. Az All Digital egy discless verzió, az Xbox lemezek pedig önálló fizikai authentikációs eszközök.
Konzolon nincs serial, sem egyéb megoldás, csak ha megveszed digitálisan.
Vannak megoldások, hogy digitálisan is lehessen olcsóbban vásárolni, vagyunk páran akik nem lemezelünk, mi "így" spórolunk. Ez meg a másik véglet. Mivel te digital only gépet vettél, ha érdekel a dolog szívesen megosztjuk veled a tapasztalatainkat.
Ill. írd le melyikek azok a lemezes játékok, amik most nagyon jó áron vannak és segítünk találni valami digitális alternatívát.
[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
A lemez alapvetően a másolásvédelem miatt van, nincs széria vagy bármi egyéb száma. "Állítólag" a játék telepítője is rajta van, de 100 GB-os játékok láttán inkább netről telepít.
Szóval a blu-ray meghajtó nélküli gépekben nincs lehetőség futtatni a lemezes játékokat, részben a lemezes játékok eladhatósága ellen csinálták ezt a verziót, és próbálják a digitális tartalmak felé terelni a népeket. Egy lemezes játékot használtam, azt is megvettem store-ban féláron, kifejezetten irritál a lemezmeghajtó hangja, meg úgy az egész optikai meghajtó témakör, 10+ éve elvből nem használok ilyet, és csak a forza 7 miatt kényszerültem rá egy időre.szerk.: lassú voltam.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
Ne aggódj! Én folyamatosan számoltam fel a lemezes gyűjteményem és tértem át digitálisra, és nem az volt a célom, hogy ráfizessek. Persze hozzá kell tenni, én nem a "kijátszom-eladom" fajta vagyok. Ha az életben többé elő se veszem, akkor is maradjon meg.
Az all digital esetében ezt alapból be kell kalkulálni. Vagy maradni a gp/ugp vonalon. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #194879 üzenetére
Hát de hiszen hát de már ott van egy csomó ideje:
"Az Xbox One S All Digital konzol semmilyen formában nem tud lemezes játékot kezelni. Sem külső meghajtó, sem tokban kód, sem más megoldás nem működik!!!"
Live-Die-Respawn
-
Madoc
veterán
válasz Benoe77 #194892 üzenetére
Náluk azért működhet mert valószínű 1 gépük van és a profilja rá home-olt a gépre. Sejtettem ezt mert havernál se megy. Valaki még ránézhetne. Aztán ha mégis megy akkor írja meg hogyan.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Gerambaday
csendes tag
válasz Wesder #194887 üzenetére
Szia! Kisgyermekeim vannak akik a just dance-ért vannak meg örülve, ehez ha hozza tudnék jutni olcsóbban mint a store-os 16 ezer forint.Ha ajándékba szánom nekik olyanra is van lehetőség hogy valahol olyan game card formájában vegyem meg ami Pl. Konzol csomagolasaban volt game card 25 karakteres kòddal? Mert igy kézzel foghato ajándék lenne.
-
NoOne1976
őstag
válasz Gerambaday #194895 üzenetére
Amerikai store-ban 12ezer. Az paypalon keresztül megoldható tőlünk is. Sőt, van itt olyan, aki meg is veszi neked.
-
sith7
nagyúr
válasz Gerambaday #194895 üzenetére
Hasonló cipőben járok, csak a fiamnál Star Wars örület van / nem is tudom miért /
Szóval én is kódot vettem / veszek neki, a borítóját megkeresem a neten, egy word - be beillesztem, kicsit alakítom xbox felirat, letöltőkód szöveg stb. , és kinyomtatom színesben, kemény lapra.
Ezt kivágom, és lehet kapni egész olcsón különféle méretű karácsonyi dobozokat.
Abba teszel valami karácsonyi díszítést az aljára, pl. vatta, + szaloncukor, kis méretű fa díszek stb. a lapot meg közéjük teszed.
Becsomagolod a dobozt, és kész a kézzel fogható ajándék
-
Madoc
veterán
válasz csucsu52 #194898 üzenetére
Nem tudom, havernak 2gép van és nem megy. Nekem is 2gép van de én felnőtt fiókot csináltam nekik, így nem tudom kipróbálni. Családba természetesen még profilkészítéskor beleraktuk őket.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Madoc #194899 üzenetére
Este megnézem. Van home társam és 2 kiskorú van még a gépen nálunk. De nagy valószínűség szerint ez ugyanaz lesz, mint InterKiller-nek a Jedi Fallen Order a haver fiókjával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Synology NAS
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- eBay
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest