Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hackeeeee

    Jómunkásember

    válasz Zafir78 #160288 üzenetére

    Erre nem nagyon lehet tulajdonosként választ adni. Lényegében neked kell dönteni.

    Az exkluzívokkal való érvelés alapjában véve nettó bullshit, mert akkor itt is érvelhetnénk ezekkel, hogy itt is van pár ilyen cím, de nem szoktunk. Mivel nem tudni, hogy a PS tulajoknak miért fáj, hogy pl. PC-n játszhatnak pl. Forzát, vagy Gears-t, miközben mi, ezt nem tehetjük meg az Ő címekkel, no mindegy, ez már részletkérdés. Arra kartam utalni, hogy itt is megvannak az exkluzív címek.

    Pl. számomra ez 3-4 játék lenne a Sony oldaláról, de ezért, én nem veszek PS-t, mert számomra a controller mondhatni használhatatlanul kényelmetlen, kb. 30-40 perc játék után el akarom dobni, mert egyáltalán nem kényelmes. :( Pedig, nagyon szívesen játszanék ezzel a 3-4 játékkal, de ezért inkább nem.

    Vannak helyek, ahol vannak kirakva gépek, controllerrel, ki lehet próbálni (bár x, ill ps4 pro nem nagyon), de kiindulásnak jó. Plusz, utána lehet nézni, kérdezni, hogy mely játékok vannak, és, hogy azok érdekelnek-e, vagy sem.

    A legtöbb cím "multiplatform", ergo minden platformon elérhető. Erőben ugye jelenleg az X a legerősebb gép, de ki tudja mit hoz majd a jövő.

    Véleményem szubjektív...

Új hozzászólás Aktív témák