Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • q2w3

    senior tag

    Tök jó, hogy mindenki azt várja, hogy jöjjön az új konzol, de mi a célja? 8k ? 4k 60fps? Nézzétek meg, hogy ehhez kb milyen komponenseket kéne beépíteni a konzolba, ha a mostani one x-ben is 12gb gddr5 ram van. Valamivel el kell adni egy új konzolt. Ez most leginkább a 4k 60 fps lehet. Ehhez viszont, hogy időtálló legyen, legalább 18-24gb gddr5 memória kéne, és egy sokkal ( érts nagyon sokkal, mert soha nem volt még konzolnál alapkövetelmény a 60fps) nagyobb teljesítményű processzor. Amikor megjelent a one x akkor azt mondták, kb a gtx 1060 szintjén mozog. Ennél erősebb konfigot kell rakniuk az új konzolba, és még el is kell valahogy adniuk 150-180k környékén. Ezekkel az idő közbeni frissítésekkel kitolták a mostani generáció élettartamát, és nem azért, mert 1-2 év után lecserélik újra, hanem mert annyira gyors a fejlődés az iparban, hogy ezt le kell követni, azonban anyagilag nem tudnak akkor potenciált belerakni a következő termékbe, hogy az 6-7 évig kitartson mint az előző generáció, úgy, hogy keressenek is rajta.

    Szerintem 2021 első fele előtt tuti nem jelenik meg új konzol. De inkább 2021 vége lesz a következő generáció.
    És az se 100-120 000 lesz...

    Nekem is One X em volt sokáig Full HD tvvel és ég és föld volt sima Onehoz képest. Minden enchanced játék élsimítást kapott amit hiányoltam one-on a pchez képest. Arról nem is beszélve, ahol a minőséget feláldozva 60 fps mód is van. Simán megéri a pénzt annak aki PC-ről jön, vagy érzékeny a grafikára.

    Most vettem nemrég egy elég jó minőségű TV-t és hihetetlen jól néz ki minden játék. 4k módban, nem is tudok olyan közel ülni, hogy kihasználjam teljesen a 4k élményt, pedig 55ös a tv. Én ennél nagyobb részletességet nehezen tudok elképzelni 1-2 éven belül 60fps-el. A 8k-t meg el is engedhetjük. A 4k is az emberi szem felbontásának közelében van.

Új hozzászólás Aktív témák