Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pzstm

    titán

    válasz AMD Power #127584 üzenetére

    alapvetően anno ezt meséltem, hogy erről akár videóban, akár podcastben is nagyon szívesen elmélkednék valaki értelmesebbel...

    mi lesz a jövő, mi lesz a Sony és MS következő lépése. Az nyílt titok, hogy mindkét cég nézegeti a lehetőségeket és tervezik, csiszolgatják a következő masinát. Felvetődik a kérdés, hogy lesz-e PS4 Pro2 úgymond, vagy Ps5 lesz, más architektúrával, újabb CPU-val nagyobb erővel vagy sem.

    PS4 Pro2 idén ha kijönne kicsit szembeköpése a PS4 Pro-nak, cserébe mindennel kompatibilis lenne. PS5 ha kijönne és tényleges generációs váltás lenne, akkor viszont mi van ha Sony bukja PS4 exkluzívokat és azokat a havi sokdolláros PS Now előfizuba tudja csak belerakni (natív visszakompatibilitást nem tudnak ők).

    Cserébe a PS5 akár sokkal erősebb is lehet mint az X, de teljesen új játékok kellenek rá...

    Lesz-e 2018-ban új konzol vagy komolyabb bejelentés? Nyilván a Scorpio vNext is már készül, meglátjuk mit hoz a jövő....

    (én személy szerint több időt és/vagy időgépet akarok :D)

    iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

Új hozzászólás Aktív témák