Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz l.skywalker #108404 üzenetére

    Ez így oké, nekem a fotózás, videózás miatt szintén van itthon egy csomó Eneloop akku, szóval én sem vesződöm a Play & Charge Kittel, csak sokszor azt látom, hogy az emberek ész nélkül is ajánlják az Eneloopot és annyi elemet halmoznak, amiből már kijön a rendes Play & Charge Kit.

    Tudom lehet venni töltőt nagyon olcsón is, de azért egy rendes már kerül 4-5-6 ezer forintba alsó hangon (a komolyabbak még többe). Egy kontrollerre számolhatunk 4 elemmel ha csereakkut is akarunk, ez 2-4 ezer forint minőségtől függően.

    Szóval nagyon könnyen megközelíthető a Play & Charge Kit árban és az egyetlen előnye az Eneloopnak, hogy tovább bírja egy feltöltéssel. Amúgy minden más szempontból a Play & Charge előnyösebb. Bármikor töltheted, nem tart 10-14 órán át egy garnitúra elem feltöltése (az olcsóbb töltők ezt tudják, gyorsabb töltéssel meg hamarabb elhasználódnak az Eneloopok), ha meg töltőpadod is van hozzá, akkor lerakod pihenni a kontrollert és mindig frissen feltöltve indulhat a játék.

    Megértem ha valaki nem akar a kis cerkákkal szórakozni. :) Én sem tenném, ha nem kéne amúgy is szarakodnom velük, mert vakuba, mikrofonba is ezek mennek. Utálom is őket, de ez van.

Új hozzászólás Aktív témák