- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple asztali gépek
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- BIOS topic
- RAM topik
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
sptkyle #1694 üzenetére
Az a gond, hogy az aktív admin nem igazán tech/WP-guru. Az eggyel korábbi adminnal próbálnak valamit elérni (akinek szintén megvan a jogosultsága) És vagyok én a sor végén, mindenféle jogosultság nélkül. Szóval nem egyszerű a helyzet, de innen szép nyerni
szerk: én már azzal is megelégednék, ha lenne egy WP admin settings for dummies leírás valahol ...
-
br.rak
őstag
válasz
Lacee1986 #1692 üzenetére
Nem tudok vele mit csinálni, marad a 2.9.x-en. A régi admin fiókot kellene valahogy eliminálni.
Elképzelhető, hogy a mostani admin téved? Mer ha igen, akkor ráírok, hogy nézzen rá újra.( egy másik adminnal is volt ilyen gond, de őt el tudták érni és megváltoztatta a jelszavát,stb. Ezt az egyet nem lehet utolérni, ez a gond)
-
br.rak
őstag
Nem, saját domain van.
WordPress 2.9.2-et használ (nem röhögtudom, hogy van már újabb is, de nem az én döntésem)
A konkrét oldal: swtor.huhumorharold hosszaszólások értékelve, már csak valami megoldás kellene
-
br.rak
őstag
Adott egy WP-t használó blog.
Van egy régi admin, aki már el sem lehet érni, viszont a WP-hez használt fiókját feltörték és szemetelik az oldalt.
Hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest