-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
válasz
SpaceJam
üzenetére
Adatbázis létrehozás megvolt és hozzá is rendeltem az adott domainhez, viszont nem tudom mi lehet a probléma de egyfolytában kifagy a wp meg az oldal is. Ugye ahogy beirom az oldalam URL-jét bejön az alap wp sablon oldal, ilyenkor be is tudok lépni ha utána írom a wp-admin-t. Viszont nem igazán tudok semmit csinálni. Témát sem enged hozzáadni, meg ha átírok valamit akkor nem tudom "közzétenni" az oldalt mert csak karikázik. Ilyenkor már elérhetetlen lesz az oldalam is, nem tölt be csak szintén karikázik és egy idő után Server Error 500-as hibával leáll, de ahogy nézem ott már a másik domainemre mutat a címsorban, ahova eddig át volt irányítva (ezt az átirányítást kiszedtem már korábban). A szolgáltatói fiókomban a PHP verzió 7.3-ra van állítva, ennél csak kissebbek vannak. Lehet ez a probléma? Ja és ha frissitgetem akkor van hogy megjavul... utána ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Router gondok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- További aktív témák...
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi