Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Hello
Köszönöm a segítséget! Tök érdekes ez a dizájn/theme dolog, mert én azt hittem hogy pont fordítva van 😃 Dizájn esetben csak leszedtem, alkalmaztam és Elementorral már irhattam is át a szöveget , valthattam le a képet.Ezzel szemben a theme alkalmazása után csak kaotikus blog szerű semmit látok.
Amúgy van rá mód, hogy az oldal wpn belül minden tartalmat töröljünk(menük, oldalak)? Még gyakorlok és sok mindent kipróbáltam, inkább kezdeném nulláról ismét.
Gave Remélem nem csusztam véletlenül fizetős tartalomba, bár azt azért gondolom rögtön akkor fizetni kellett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- ÚJ ÁRU 08.25. !! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest