Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mini PC
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
Nagytalp #948 üzenetére
Headerbe h1 mellé. Nem hiszem, hogy nagy probléma lesz, most majd nekiülök a front résznek és meglátom, hogy mit tudok kihozni belőle, csak furcsállottam ezt a Jetpackes dolgot, hogy úgy is használhatom, hogy közben semmi közöm a WP.com-hoz.
Abba már több logikát látok, amit Dexter68 is mondott, hogy a bejelentkező ablakoz rak egy logót.Más. Tutorialokból azt vettem le, hogy ha már webshop, akkor több, mint ajánlott egy vps és ssl használata. Ezzel nektek mi a tapasztalatotok?
A magam részéről én egy digiocean-os vpsre gondoltam, havi 2-3k közötti szerintem bőven elég is lenne és egész jó leírás is tartozik, hogy mit hogyan. Igaz a legközelebbi a szerver Hollandiában van, de azt olvastam, hogy jó sebességgel érhető el.Ettől függetlenül ismerősnek is csinálok egy hasonlót, de neki már van egy osztott tárhelye a DoclerWeb-nél. Noha baromi drágának tartom ahhoz képest , amit adnak, ha már ki van fizetve, oda kerül az oldal.
Ezzel kapcsolatban is lenne kérdésem. Bár az engedélyek látszólag rendben vannak, a wp önmaga mégsem képes módosítani a fájlokat. Az FTP elérés beállítottam, így legalább a bővítmények telepítése zavartalan, a woocommerce magyarítása is felment, de pl. log-ot már nem tud írni, hiába csináltam neki mappát. A jogosultságok szintén 0755-re vannak állítva, ami igazából még sok is, ha jól tudom, egy osztott tárhelyre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Villanyszerelés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vírusirtó topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- TUF Gaming F15 FX506HCB 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest