Hirdetés
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
Új hozzászólás Aktív témák
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
Hargitaibea
üzenetére
Szia!
Ez engem is érdekelne (most kezdtem ez a játékot)
Azóta kiderült? -
Hargitaibea
csendes újonc
Üdv! Egy kicsi kérdésem lenne.a végén vagyok a youngblood játékban a fő gonosznál és brutálisan nehéz de nem is az a lényeg hanem hogy coopos a játék de egyedül is lehet tolni csak a másik csaj ilyenkor a gép játsza de egy haverom beszálna és segitene mert a mesterséges inteligencia iranyitva sokszor kinyiratja magát és ez a része kicsit zavaró az egész játék folyamán.ha meghivom a haveromat a játékba akkor nem fog változni a mentés a játékba ?vagy nem fog vissza repiteni a kezdéshez?mert nekem csak a vegéhez kell a segitség és mivel nem vagyok egy multizos meg coopos hanem inkabb egyedül story igy nem is értek hozzá.ha végig én toltam meg a gép és hirtelen lecserélem rendes online jatékosra akkor nem változik semmi?marad a végén a fő bossnál??remelem nem lett bonyorult a levelem csak nem tudtam hogy fogalmazzam meg! Ja és tényleg nem kell hogy a másik embernek meg legyen a játék?kellemes hétvégét szevasztok!és köszi elöre is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest