Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
joe2005 #8215 üzenetére
Üdv!
Segítségeteket kérném. A probléma a következő:
Van egy Fujitsu Siemens Amilo LA1703 laptopom, beépített Realtek RTL8187b wifi vevővel. Nagy nehezen rácsatlakozok a TPLINK routeremre, ami mostanában elég sűrűn ledob. De nem is ez a fő gond. A nagy baj az, hogy megy egy darabig, majd a windows zero config-os háromszögszerűség teljesen szürke lesz, és a forgalomnál a csomagok száma nem változik. Ha kapcsolatot bontok, akkor utána megakad a várakozás a hálózatra résznél. Kapcsolat javításánál fagy. Ha ki akarom kapcsolni a gépet, akkor a windows xp elköszönésénél a monitor úgy marad, és nem reagál se az egérre se a gombokra, viszont ha be van dugva egy USB-s egér, akkor azzal lehet mozgatni a kurzort. Kikapcs gombbal kikapcsolom a gépet, majd visszakapcsolom, és megint megy a wifi. Aztán megint jön az amit leírtam, és ez egy ördögi kör.
Szerintetek mi lehet a baj? Hardver? Vírus? Szoftver? Windows újratelepítés megoldja?
A történethez az is hozzátartozik, hogy az elején, kb egy hétig nem volt semmi gond, és azóta tart ez. Próbálkoztam USB-s adapterrel, amit a routerhez adtak, de az nem tudott soha rendesen csatlakozni, a jelerősség mindig rossz, vagy nagyon rossz volt. Úgyhogy visszatértem a beépített vevőhöz. Amint látjátok, kevés sikerrelElőre is kösz
-
törölt tag
válasz
joe2005 #8215 üzenetére
Üdv!
Segítségeteket kérném. A probléma a következő:
Van egy Fujitsu Siemens Amilo LA1703 laptopom, beépített Realtek RTL8187b wifi vevővel. Nagy nehezen rácsatlakozok a TPLINK routeremre, ami mostanában elég sűrűn ledob. De nem is ez a fő gond. A nagy baj az, hogy megy egy darabig, majd a windows zero config-os háromszögszerűség teljesen szürke lesz, és a forgalomnál a csomagok száma nem változik. Ha kapcsolatot bontok, akkor utána megakad a várakozás a hálózatra résznél. Kapcsolat javításánál fagy. Ha ki akarom kapcsolni a gépet, akkor a windows xp elköszönésénél a monitor úgy marad, és nem reagál se az egérre se a gombokra, viszont ha be van dugva egy USB-s egér, akkor azzal lehet mozgatni a kurzort. Kikapcs gombbal kikapcsolom a gépet, majd visszakapcsolom, és megint megy a wifi. Aztán megint jön az amit leírtam, és ez egy ördögi kör.
Szerintetek mi lehet a baj? Hardver? Vírus? Szoftver? Windows újratelepítés megoldja?
A történethez az is hozzátartozik, hogy az elején, kb egy hétig nem volt semmi gond, és azóta tart ez. Próbálkoztam USB-s adapterrel, amit a routerhez adtak, de az nem tudott soha rendesen csatlakozni, a jelerősség mindig rossz, vagy nagyon rossz volt. Úgyhogy visszatértem a beépített vevőhöz. Amint látjátok, kevés sikerrelElőre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- OH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest