- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
AxBattler #4608 üzenetére
Igen, a többiek nevében nem nyilatkozom, és wines tabletek terén sincs tapasztalatom. Az alcornál szervizeltettem a chuwit de az ugye androidos, ott elég korrektek voltak, bár nem őrültek meg a sebességtől.
Most Dellem van
A support szempontjából szerintem ott van a atoppon. Minden laptopjának egyedi gyártási száma van, felmész a weboldalukra, beirod, és minden drivert kidob, amire szükséged lehet. Hardweresen pedig rgyszerűen elnyűhetetlen (legalább is nekem) ugyhogy arról nem tudok semmit.Hasonlóan a tabletjeihez. Passs.
Remélem segitettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Windows 11
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest