- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
Új hozzászólás Aktív témák
-
tandris
csendes tag
Sziasztok! Nagyon érdekes (és számomra rejtélyes) a helyzetem: megpróbálok rövid, de részletes és érthető lenni... szóval xp-t használok, felhasználóbelépéskor jelszót kér. Csak egy felhasználó volt mindig beállítva. Pár file-nál, amik nem tartoztak volna másra a következőt állítottam be (hálózatba volt másik géppel, ezért láttam jobbnak, bár nem tudtam mire szolgál): jobb gomb -> tul. -> spec, majd pipát tettem a ''Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében'' ponthoz. Utána nem is volt gond vele, csak mikor formáztam a c partíciót... (a fileok a d parton voltak). Ugyanazt a nevet adtam a számítógépnek, és ugyanaz lett a jelszavam is (indulásnál amit kér, a felhasználóknál), mint előtte, azóta mégsem tudom kikapcsolni ezt a bizonyos ''Tartalom titko...'' pontot. Átnevezni engedi a file-t, attribútumot is enged módosítani másolni, megnyitni azonban nem!
Elég fontos fileokról van szó különben nem panaszkodnék itt... ha valaki, v ismerőse ért hozzá legyen olyan kedves h segít... v legalább megpróbál!
Előre is köszi mindenkinek!
Üdv.: Andris
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest