Új hozzászólás Aktív témák

• tandris

csendes tag

Sziasztok! Nagyon érdekes (és számomra rejtélyes) a helyzetem: megpróbálok rövid, de részletes és érthető lenni... szóval xp-t használok, felhasználóbelépéskor jelszót kér. Csak egy felhasználó volt mindig beállítva. Pár file-nál, amik nem tartoztak volna másra a következőt állítottam be (hálózatba volt másik géppel, ezért láttam jobbnak, bár nem tudtam mire szolgál): jobb gomb -> tul. -> spec, majd pipát tettem a ''Tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében'' ponthoz. Utána nem is volt gond vele, csak mikor formáztam a c partíciót... (a fileok a d parton voltak). Ugyanazt a nevet adtam a számítógépnek, és ugyanaz lett a jelszavam is (indulásnál amit kér, a felhasználóknál), mint előtte, azóta mégsem tudom kikapcsolni ezt a bizonyos ''Tartalom titko...'' pontot. Átnevezni engedi a file-t, attribútumot is enged módosítani másolni, megnyitni azonban nem!

Elég fontos fileokról van szó különben nem panaszkodnék itt... ha valaki, v ismerőse ért hozzá legyen olyan kedves h segít... v legalább megpróbál!
    Előre is köszi mindenkinek!
    Üdv.: Andris

Új hozzászólás Aktív témák