- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Állvány topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
delacroix
csendes tag
Látom ezen is el lehet rágodni. Egy oldalon olvastam egészen jol a WIndwos vs Linux probléma megoldását. ''If you want to drive secured, you buy a tank, if you want to be fast, you buy a motorbike - Linux vs. M$''. Problémák a feltelepitésnél...kicsit megmosolyogtam, mert azok a distrok amikkel probálkoztatok teljesen grafikus installácioval rendelkeznek és mindenre rákérdeznek, hogyan szeretnéd, söt az újak már a windows meg is örzik alapban. Én legelöször egy debian r2.2 potatoet kaptam, mondanom sem kel, hogy bár megmaradt a wines particio, behivni már nem tudtam :) . A debian sztem a legnehezebb. SUperman: a redhat 7.3 megvan nekem is, sztem a legrosszabbal probálkoztál. Az adsl beállitása sokkal nehezebb, rengeteg program alapban nincsen benne (netconfig(ezzel könnyebb beállitani az internetet, mc (NortonCommander clone)) Nem szabad feladni nekem is 2 oprendszer van a gépemen, igy jol elvagyok :) Sztem ki kell probálni az összes distrot, hogy kinek melyik tetszik, kinek mi fekszik. Olvastam, hogy ha egy új programot szeretnénk berakni, akkor 1000oldalas info ... szinte mindenhez tartozik egy INSTALL file, amibe leirják, hogyan kell installálni. többnyire ./configure | make és ennyi :) Persze vannak a binárisak (InstallShield :) ) azokat mégegyszerübb. Ami elriasztja a juzerek a linuxtol, hogy mindenki azt hiszi, nehéz, s hogy nincs alá program. Rengeteg Office csomag van alá a legismertebb az OpenOffice, játékok is vannak alá s egyre nagyobb a támogatottsága. Már tudja emulálni a windowsos környezetet, tehát ha az adott program nincsen meg linuxra lehet fut linux alatt :) . Egy dolgot NEM lehet a linuxon: a legujabb játékokkal játszani. Erre sajnos még nem alkamas, de már dolgoznak rajta. Valaki BeOS-t használt már? :)
Aktív témák
- Synology NAS
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kés topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest