Hirdetés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
Persze, ezekkel tisztában vagyok, a bevezetés óta követem az insider programot, csak a szokatlan szóhasználatod kavar meg mostanában. (meg hogy bekeverednek a public release-ek az insider témába, így elsőre nem esik le, hogy arra gondolsz). Meg én se vagyok már friss.
Abban igazat adok, hogy bizonyos szempontból érdekes a Win10 béta, hiszen már leírtuk, hogy lecsengett, aztán a semmiből mégis lett egy új beta channel, szóval izgalmas téma, másfelelől meg mégiscsak egy előző oprendszer.
Kit melyik része vonz az insider programnak.
Én meg csak azt furcsálltam, hogy most össze-vissza kavarnak a buildekkel/csatornákkal, mint pl. az, 24H2-ből hogy előbb jött RP, nem is volt belőle beta. Szokatlan húzás. Ez meg emiatt érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
pzstm