- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A háttérváltás kezdetek óta ilyen.
Nálam 6 óránkénti váltásra volt beállítva, 14 órakor, 20 órakor új háttér. Az én tippem egész órához, félhez ütemezi és ha közben ki volt kapcsolva a gép, aztán odaülsz rájön abban a ciklusban még nem váltott hátteret, megcsinálja de közben jön az új rendes ciklus mert éppen fél vagy egész óra van és azért tűnik úgy összevissza cserél. Uhh remélem érthetően írtam, nekem ez a gyanúm. Én most fixre tettem, viszont FCU nálam a lock screen slideshow-t rontotta el. Elkezdi egynél több kép kell legyen a forrásmappában. Hát izé van benne 40 ezer db kép, ugyanaz a mappa mint eddig... de FCU alatt nem indítja el. Sőt, idegesítő lelövi a monitort egy perc után ami sehol nincs beállítva. 
Az van beállítva 10 perc után lock screen slideshow, 30 perc után sleep. Ez talán AU idejében működött ahogy kell, amúgy összevissza. -
wwhy
veterán
Már hogyne, kérem

Napi 10-12 órát, de nincs időm háttereket bizgerálni meg hasonlók
)
Office, Fox, html szerk, kb. ennyi, néhány spécibb irodai sw, meg majd lesz Trados, ha meglesz.Annyi hiba volt, hogy az elején a gép megállt a bootnál, jó 4-5s, de most már ez is elmúlt, megy mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálam 6 óránkénti váltásra volt beállítva, 14 órakor, 20 órakor új háttér. Az én tippem egész órához, félhez ütemezi és ha közben ki volt kapcsolva a gép, aztán odaülsz rájön abban a ciklusban még nem váltott hátteret, megcsinálja de közben jön az új rendes ciklus mert éppen fél vagy egész óra van és azért tűnik úgy összevissza cserél. Uhh remélem érthetően írtam, nekem ez a gyanúm. Én most fixre tettem, viszont FCU nálam a lock screen slideshow-t rontotta el. Elkezdi egynél több kép kell legyen a forrásmappában. Hát izé van benne 40 ezer db kép, ugyanaz a mappa mint eddig... de FCU alatt nem indítja el. Sőt, idegesítő lelövi a monitort egy perc után ami sehol nincs beállítva. 

)