- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Philips LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PitLee
őstag
válasz
PitLee
üzenetére
Én úgy gondoltam online videót nézek délelőtt, a Windows Update meg úgy gondolta, hogy nem

Mondom miért döcög ez a videó, nem tud elégé pufferelni, mindig utoléri a lejátszás,
oké nézzük mi eszi a netet . . . .WinUpdate elkezdte leszedni a 20H2, pedig direkt nem nyomtam a letöltésre, de ezek szerint ezt valamelyik WinUpdate beállítás felül írta.Így rohamléptekkel elkezdtem a D-ről másolást J-re, amint megvolt,
D-ből lecsíptem egy 10GB-ot és ekkor jött a meglepi, mert C-t csak akkor lehet kiterjeszteni ha mellette van az a 10GB , oké Win10 Prohardver fórum keresés, AOMEI elvileg megoldja,
Oké, AOMEI le, na nézzük, elsőre itt sem akarja, de mikor törlöm a 10GB particionálását már engedi, utána csináltam egy Macrium mentést a rendszerről és bedobtam a gyeplőt a WinUpdate lovai közé
Az OS alóli telepítés része az viszonylag gyors volt, ellenben a kék ablakos résszel,
ott hosszú percek elmentek egy-egy százalékra, de aztán csak meglett.Á öröm és bodotcsá

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB ZALMAN Z1 Plus EVGA 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő