Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen nyomtatót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
St3venson
tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Az a gond, hogy nem ezen a vinyón van a rendszer, két vincsi van a gépben, az egyik egy 250-es 3 particioban, ezen van a win, és ebből 2 particiot lát, csak azt nem amelyiken a win7 van, és a másik vinyó pedig a WD 640-es, egyben van, és ezt sem látja. De nem tudom miért, pedig ezen lenne hely számára, és még viszonylag új is.
-
St3venson
tag
Sziasztok!
Csinálni szeretnék egy biztonsági mentést a win7 x64 saját programjával, de sajnos nem tudok a 640 Gb-s Wd vinyóra, mert nem látja a program. Csak egy particioból áll, lehet hogy ez a gond?
-
St3venson
tag
válasz
izomhod
üzenetére
Hát igen, nem egy mai darab már

A Nero 6 már a vistaval sem működött.A kezelőfelülete megszokható, bár még a vistánál vissza lehetett állítani a régi xp-s felületet, de itt már nem működik. Már lassan fél éve használom, és teljesen meg vagyok elégedve a kezelőfelülettel. Az asztalra pedig az jobb alsó sarokra kell kattintani az óra mögött. Én ezt használom, ikon nincs már rá. Vagy legalábbis nem tudom merre.
Nekem bevállt. Jó ötlet volt az ingyenes béta, mert felmértem, hogy tetszik és beruházok is egyre.
-
St3venson
tag
válasz
Pheadar
üzenetére
A cfosspeedben a beállítások között be lehet állítani a programok prioritását, ott teljesen vissza tudod venni ezeket a programokat. Bocsánat ez régebben működött. Most nézem, hogy már nem kapcsolatban van, hanem a használati grafikonban, ott tudod ezeket szabályozni.
Én régebben használtam, pl hogy a böngészés ne lassuljon egyáltalán, és akkor működött. -
St3venson
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocsánat hogy nem voltam elég konkrét, a win7 beépített programjával. (win 7 ultimate x64)
A pontos neve: Microsoft Windows biztonsági másolat segédprogram. -
St3venson
tag
Hali!
Biztonsági mentést szerettem volna elinditani, 2 vinyóm van, egy 250-es samsung talán, és egy wd 640-es. Mivel a 250-es vinyo egyik particióján van a win7, ezért gondoltam a mentés legyen a 640-esen. Csakhogy a biztonsági mentés miután elindul minden meghajtót megtalál, még a cd-t is, csak az egyben levő 640-es particiót nem, hiába frissitem, semmi.
Ha lenne valami ötlet szívesen kipróbálnám.
Köszi

-
St3venson
tag
Sziasztok!
Először is bocsánat, hogy ne olvasok vissza 11 ezer hsz-t, de sürgősen meg kellene oldanom hogy a 7-es lássa a winyót. A történet röviden:
Feltettem egy x64-es ultimate-et, és a telepítés után a WD 640-es vinyómat látom a merevlemezek között. A device managerben ott van, de nincs semmilyen meghajtó jel mellette. Nincs felparticionálva, egyben van az egész. Eddig egy RC változatot használtam, de mivel közeledik a febr 15, ezért beszereztem egy gyárit. Eddig az RC-ben láttam, és használtam is, de itt nem tudom.
Ha valakinek van valamilyen ötlete szívesen fogatnám.Előre is köszönöm.

Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Peugeot, Citroën topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest