Hirdetés
- Lézervágás, gravírozás
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
nekem ma olyan volt, hogy amikor rányomtam a válaszra, egy óráig töltötte be a válasz felületet, majd ha elkezdtem írni a szöveget, akkor teljesen belassult a telefon, törölni például nem is engedte a szövet. ami pedig a legfurább, hogy elküldeni sem tudtam a nehezen megszerkesztett levelet, mert a küldés gomb helyett azok a gombok voltak, amiket olvasás módban látsz (válasz, oda-vissza nyíl)
újraindítás nálam megoldotta ezt a problémát.
-
HaZse
őstag
Köszi.
Majd megnézem. Most ott tartok, hogy újként csináltam mindent. Felfrissítette magát a 8.1 legfrisebbre. Majd az áruházból letöltöttem az imsider alkalmazást. Ott a fast ringet kiválasztva letölti és feltelepíti a windows 10-es frissítést. Majd az fel is teszi.
De mikor az 572-es verzióban a gyári visszaállítást választom, akkor az első lépésnél a nyelv kiválasztásánl a tovább gombot megnyomom, ki kell választani a régiót, majd a tovább gomb és ott felugrik egy ablak, ahol újra kell indítani a telefont.
De sajnos nem indítja újra, hanem az alkalmazás oszlopot nyitja meg, ahol az FM rádió és egy másik alkalmazás található. Nincs beállítás, nincs semmi se start képernyő se.
Mosz szívok rendesen. Holnap meg meló.......
Se biztonsági mentés 8.1 alatt, se windows 10 insider se megy fel rendesen, hogy ott esetleg ki tudjam választani a biztonsági mentést.
Grrrr.......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest