Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
gery03
senior tag
Énmeg hozzákezdtem a vízhűtésem gépházba integrálásához. Megyek nagy hévvel a pincébe, hogy majd ott zsírul megcsinálom, de nagy gáz van, mert a szerszámokat fater elvitte munkahelyre. Szal nincs semmim. PEdig már kitaláltam a radifelfogatási módot. Egyéni. Gipszkartonozáshoz használt ''gerendákat'' fogok használni. Persze ez a gerenda alu lemezből van. Aki ismeri tudja miről beszélek.
Pumpa helye is be van jelölve a ház aljában, de azt sem tudom megcsinálni, mert fúró sincs itthon. A cső kivezetést a ház hátulján úgyszintén, mert ahhoz is fúró kéne. Meg vagyok lőve. Hívom fater, hogy mikor jön, meg, hogy hozza haza a szerszámokat, erre meg itt csörög mellettem a mobilja. Kurva jó lesz, ha nem hozza hétvégére haza a szerszámokat. Meg vagyok lőve nélkülük, pedig most elterveztem, hogy a 4 nap alatt megcsinálom zsírul. Hétfőn lesz alaplapom, és akkorra már kész kéne lennie....
Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest