Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
ReSeTer #9761 üzenetére
Azt az excel-t nem én irányítom, de ha változik is valami, általában csak annyi, hogy arrébb megy néhány oszlop, mert beszúrnak egyet, vagy törölnek egyet. Ez van.
Az excel a programod publikus API-ja. Ha a másik fél nem tartja magát hozzá, akkor a te programod sem tud stabilan működni. Ha a másik fél valamiért nem tudja magát fixen (legalább verziószerűen) az API-hoz tartani, akkor koncepcionálisan rosszul van kidolgozva az az API. -
quailstorm
félisten
válasz
ReSeTer #9761 üzenetére
YAML az van olyan egyszerű és letisztult, mint az INI, én azt javaslom ebben az esetben. De INI-hez is létezik library: például.
Én INI-vel úgy találkoztam, hogy GSD (PROFIBUS). Ahhoz képest a GSDML (PROFINET, XML alapú), az sokkal könnyebben használható programozás oldalról. INI-be nem tudsz szerializálni és deszerializálni sem (vagy kutatni kell olyan libet, ami tud).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest