Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
ReSeTer #9761 üzenetére
Azt az excel-t nem én irányítom, de ha változik is valami, általában csak annyi, hogy arrébb megy néhány oszlop, mert beszúrnak egyet, vagy törölnek egyet. Ez van.
Az excel a programod publikus API-ja. Ha a másik fél nem tartja magát hozzá, akkor a te programod sem tud stabilan működni. Ha a másik fél valamiért nem tudja magát fixen (legalább verziószerűen) az API-hoz tartani, akkor koncepcionálisan rosszul van kidolgozva az az API. -
quailstorm
félisten
válasz
ReSeTer #9761 üzenetére
YAML az van olyan egyszerű és letisztult, mint az INI, én azt javaslom ebben az esetben. De INI-hez is létezik library: például.
Én INI-vel úgy találkoztam, hogy GSD (PROFIBUS). Ahhoz képest a GSDML (PROFINET, XML alapú), az sokkal könnyebben használható programozás oldalról. INI-be nem tudsz szerializálni és deszerializálni sem (vagy kutatni kell olyan libet, ami tud).
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Milyen házat vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest