Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Egérpad topik
- E-book olvasók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD FX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
acélkemény
csendes tag
Hogy lehet MP3-at beletárolni egy cellába? Én egy varbinary(MAX)-ra gondoltam mint tárolónak. Kezdo vagyok, elore kozlom
Szóval, bele akarok egy mp3-at tolteni egy cellába, ezt hogy érdemes megcsinálni?Masik kerdesem, probaltam vagolapra tenni egy MP3-at hex formában, de nem nagyon engedi paste-lni az Management Studio
Azért ezt meg lehet oldani? És hogyan?Ja, amúgy most nem igazán érdekelnek SDK megoldáok, mivel leginkább gyakorlásra tervezem. Csak ez most nekem így jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Grafit, 90% Akku - 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen - 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Ezüst - 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín - 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval, bele akarok egy mp3-at tolteni egy cellába, ezt hogy érdemes megcsinálni?