- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
#65675776 #1415 üzenetére
Szia,
TV@nywhere Plus ( SW-es ) TVkari gyári PVR - a legfrisseb verzió, nem VDub. Ennyire vacak lenne ?
DVD/PAL formátumban tudok vele tűrhetően digizni, majd a cuccot DVD-re írni, de ez nem mindig elég, csak ha egy-egy film rámegy egy lemezre ( vagy kettévágva kettőre ). De ha sorozatokat tennék fel ( ~ 30/40p epizódok ) többet is egy lemezre, akkor bosszantó, hogy a következő rész már nem fér rá 1-2p híjján, ezért gondoltam vmi jobban/másképp tömörítettre.
A DVDPlayám „tud” Mpeg4-et, de ez csak egy konténer, azon belül mire van még szükség, hogy fenti célból használható is legyen ?
GSpot-tal megnéztem a telepített kodekeket: [link], hát ledöbbentem, amikor 222 darabot jezett ki ( X-kodekpakk és XP-kodekpakk van telepítve, meg a Microsoft Mpeg4 ), de a TVkari mégsem találja az Mpeg4-et közvetlenül telepítés után újraindítással sem ( #1408 ).
Itt [link] mik azok a tételek, amiket figyelni kell, ami fontos ?
Meglévők kodekek listája ( kell ez mind, nem fognak összeakadni ? ):
[link],
[link],
[link],
[link],
[link].Ez az egész aVDub-ról szól, én végigolvastam valamennyi hsz-t, de nem sok eredménnyel, nagyon láma vagyok hozzá.
Amit eddig megértettem: A VDub csak *.avi fájlokat tud kezelni. Na ez máris problémás, mert a TVkari gyári PVR-jével nem tudok hibátlan felvételt készíteni, a hang mindig elcsúszik, míg a DVD/PAL formátum elfogadható.
A VDub-hoz próbálok most tutorialokat keresni, hogy ne csak a hsz-okban jelzett problémákat lássam. Legutóbb találtam egyet az „ebookz.hu”-n, amit elolvastam, de abban csak a keret körülvágása, a film átméretezése, valamint a tömörítés van leírva, pl. a felvételkészítésről semmi. Szükségem lenne egy teljesen átfogó tutorialra, ha tudsz ilyet, küldd el a linkjét lécci. Annyira részletes/bonyolult a prg beállítása, hogy másképp nem fogok vele boldogulni, hiába a legjobb szándékú tanács. Kicsit hosszadalmas lenne a menüpontok beállításainak tételes leegyeztetése, nem is akarok senkit ilyesmivel zaklatni. Én még azt sem tudom igazán, hogy mit is kérdezzek, így elég nehéz válaszolni.
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest