- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Nekem is volt ilyen probléma 9600 Xt-vel. Ugyan ezt csinálta.
Már nem nagyon emlékszem mit csináltam vele. De ha jól emlékszem letöröltem a drivert aztán újraindítottam a gépet és a win vacakolt vagy 10 percet aztán hirtelen felismerte magától. Lehet, hogy az sem árt ha az eszközkezelőben eltávolítod a kártyát és hagyod, hogy ismét felismerje.
Nem biztos, hogy működni fog.
Sterk: Ez nem volt túl tudományos, de működött. (Fogalmam sincs, hogy miért, bár már megszoktam, hogy nem találok magyarázatot vmire a géppel kapcsolatban)
ui: Ha nem ez jönne be és még nem próbáltad ki: csak a legszükségesebbet telepítsd fel a driverből.
[Szerkesztve] -
Johnnys
csendes tag
Nah mivan innen már mindenki eltunt???
Ezekszerint mindenkinek megoldodott a problémája....
Ennek csak örunli tudok -
reewer
aktív tag
up
-
reewer
aktív tag
HA felrakom a drivert elabaszodik mit tegyek
-
Johnnys
csendes tag
AGP 8x -os kkártyának KÖTELEZÖ szinten mennie kell 4x SLOTban
feszultség eltérés minimális
teljesitméyn különbség max 1-2 % !!!!!!!!!!!!!!!!!
nem ez a gond
kiprobáltam más alaplappal 8x slotban 2.8as P4 procival ugyanilyen gyatra eredmények szulettek
itt egy link ahol leirom hogyan jártam ma ezzel a kártyával...érdemes elolvasni!!!!!
http://prohardver.hu/rios3_popup.php?mod=40&id=78526&start=2037&len=1 -
Allien
veterán
Olvasd akkor el a teszteket! Azokra rá lehet fogni, hogy TÉNYEK! Tehát, az 5700 U csak alapbeállitásoknál jobb a 9600XT-nél (meg OpnGL-ben kicsit). De, ki az a hülye, aki nem kapcsolja be ezeknél a kártyáknál a lényeget, mint pl. az élsimitás (magyarul, DirectX9)? Ha viszont egy 5700 U-n bekapcsolod, akkor vagy diavetitésbe kezd, vagy meg sem közeliti azt a minőséget, mint a 9600XT. (Bővebben: link)
EZT meg aztán elejétől végéig megéri átolvasni, megnézni:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Plebi
senior tag
Megkaptam a 9600xt-t de nem olyan gyors mint ahogy azt hittem, egyáltalán nem gyorsabb mint az 5700u. A hiba abban volt hogy a 5700u csak 8x-es agp-t támogat
-
reewer
aktív tag
Én mit tegyek
-
+Bence+
tag
Hi!
Ha mar tenyleg mindent kiprobaltatok, akkor egyszeruen az a baj, hogy az alaplapod nem komálja a videokartyat. Lehet, hogy csak azt, de lehet, hogy a tipust. Amugy ajanlom a Radeon 9600XT-t.
Vidd vissza boltba, csereltesd ki! Ha az sem megy, akkor vegyel masikat! Vagy uj alaplapot. Good luck! -
cor
őstag
vagy az ecs lapok k.kik, ilyesmi eset van öcsém gépével is ecsp4vsadx( vagy mi alaplap), át akartam neki tenni az fx5900xt-t s annyira telt h kb 2szer megserdült a venti a vga-n s ennnyi...(a dobozon a 8agp-re az vn irva recommended a vga felöl, alaplap meg csak 4es ugye)
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Én nem merném azt állítani, hogy az AGP 3.0-s kártya tutira megy 2.0-n, mert ha jól tudom, mások a feszültség értékek, a kettő között eltérés van, és ha ez így van, akkor nem fog menni normálissan a két cucc, csak ha a vga képes kezelni mind a két verziót.
Ami pedig a táp kérdést illeti, NEM mindegy, hogy milyen 400 W-s, tehát, elképzelhető, hogy egy nonames táppal lehet, nem fog menni, hiába 400W-s elvileg! Viszont, ha egy márkás 350W-s táp van benne, lehet azzal is elmenne. Ezt csak próbálkozva lehet kiszűrni.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Nekem ECS K7S5A PRO-m volt, abban egy Sapphire 9600 XT FB. Gond nélkül ment, mert bírta kezelni (hivatalossan is) a 4x-s agp-t is (az alaplap max annyit bír). Viszont, ezek szerint az 5700 sajna nem kompatibilis a lapod AGP-s részével! Amúgy is jobb a 9600XT, tehát ha lehet, inkább maradj annál!
-
khalim
csendes tag
na legalabb latom h nem kifejezetten hibas nalam vmi...
ahogy utanaolvastam, leginkabb ugy tunik, h egy 8x agp-s alaplap jot tenne az ugymenetnek
erdekes ugyanakkor, h a hivatalos faq-okban azt olvastam, h az agp visszafele kompatibilis, es ez vonatkozik a verzioszamara is (nalam alaplap 2.0, kartya 3.0). tehat elvben mennie kene a dolognak, max nemileg visszafogottan. akkor most hol az igazsag? nalam annyi a soha nem latott grafikai anomalia h konyvet irhatnek belole -
Plebi
senior tag
400w-os van neki
[Szerkesztve] -
Plebi
senior tag
Sziasztok! Jó reggelt!
A haverom gépében abit nf7s version 2 van nála nm volt a gef 5700u val baj. A 3dmark sem futott le hiba nélkül. Érdekes texruták menüben piros csíkok. Képet is tudok küldeni ha lehet. CS:source piros menü igen királyigy is megy csak nekem nem jön be a hupilila.
-
reewer
aktív tag
Most alapértelmezett beállitások mellett felismertettem 9700pro-ra(nem driver install-al hanem megadtam neki a file-ok helyét!
-ujrainditottam,csak alpértelmezett beállitások 640*480mellett tölt be
és ha átállitok valamit pl a felbontást vagy a színmélységet összeomlik a kép és beáll
EZ A GOND mit lehet ilyenkor tenni?? -
reewer
aktív tag
Valaki segitsen nekem miért romlik el ha felteszem a drivert???
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Most vettem egy inoo3d geforce 5700 ultra videokártyát de folyamatos gondjaim vannak vele. Játékok alatt egy idő után vagy rögtön a képen piros csikok vonalak jelennek meg esetleg olykor még ki is akad. Windowsba vissza tudok lépni és ott nincs ez. kiprobáltam a legújabb drivert de nem segített, volt windows reinstall az sem segített. Kiprobáltam egy radeon 9600xt azzal nem volt semmi gond de a geforce-val meg máshol semmi gond nem volt. Plz help!!!!!!
A konfigom ecs k7s5a, 2400+ xp(thorton), 512 ddr ram, 40 gigás vinyo, új codegen ház 300w, lg dvd író. Egyedi modding.
Ha tudtok légyszives segítsetek. -
reewer
aktív tag
nah már aszittem hogy valaki tud segiteni
-szerintem nem veszik vissza inkompatibilitás miatt nem szokták -
Johnnys
csendes tag
Hali Khalim!
Nálam is ugyanez a helyzet mint nálad....
Játékokban minden csiliviligyönyöruen néz ki, de nemhozza a várt teljesitményt, lassuak a játékok, surun szaggattnak...
3dmark tesztekben sem hozza még az átlagpontszámot se ami elvárhato lenne.
Alaplapom és procim lényegében ugyanaz mint neked:
ASUS P4PE-X/TE 2.4GHz (alaplap ugyanugy 4X agp)
MSI NX6600 GT AGP VIVO
768 ddr 400 /266 mhz/
Na a lényeg h ez igy nem állapot , holnap visszaviszem az uzletbe mert joval eredményesebben kéne muzsikálnia a kártyának...
Sztem tedd te is ezt , vagy ha esetleg megoldodott közben a problémád tudasd velem is hogy hogyan...
thx
Jah és táp nekem is 400 W
Ütközés sehol, legtöbb driver szintén kiprobálva
[Szerkesztve] -
reewer
aktív tag
senki nem tud segiteni ??
-
reewer
aktív tag
Ezt irja ki:
Az ATI vezérlőpult nem inicializálodott,mivel az illeszőprogram nincs telepitve vagy nem megfelelően működik.
Az ATI vezérlőpult most kilép! -
reewer
aktív tag
up
nagyon sz@r igy -
reewer
aktív tag
MI A F@@@@@@@@@@@ß?????????
Driver vélkül nem sokat lehet csinálni -
reewer
aktív tag
-
reewer
aktív tag
NAh megint akars egy kis gond!
Az a baj hogy ha felrakom a vidikari driverét(9700pro)nem tölt be a windows--->
amikor bejönne az üdvözlő képernyő elsőtétül a kép(elmegy a jel majd egy összeomlott hibával teli kép jön be)
-ha vga mod engedélyezésével belépek(megy,valami hiba a driverrel)-->akkor megy de ha átállitom a felbontást ugyanez lessz
-ha leszedem a drivert tökéletesen megy 1024ben és 1280 ban (nem hibázik)
-régebbi drivert is probáltam egyanez volt
MI LEHET A GOND?????
[Szerkesztve] -
finest
addikt
Szerintem is táp. Nézd meg az Asusprobe-bal a feszejeket játék közben (lehet vele folyamatosan rögzíteni a History fül alatt, ha jól emlékszem)!
-
khalim
csendes tag
vki?
-
khalim
csendes tag
hello szagerto urak kene egy kis segitseg, halas lennek barmi jo otletert
lecsereltem a gef 4200ti kartyamat egy msi nx6600gt-re, ami azonban eleg problemasan hajlando csak mukodni:
1. nagyobb eroforrast igenylo dolgok mellett (jatek pl), bar egyertelmuen lathato, h hozza azt, ami elvarhato tole (effektek etc), viszont iszonyatos szaggatasba kezd, neha fagynak meg kilepnek a programok, ill egyes esetekben ocsmany kepi hatasokat produkal (nem rajzol ki texturakat, minden fekete v eppen fenyes, ilyesmi)). a 4200 ti-vel, bar nyilvan alacsonyabb beallitasok mellett, de gond nelkul szaladtak ezek a dolgok.
2. ha az uj kartya van a gepben, altalanossagban is lassabb, kell neki a gondolkodasi ido h elindotson programokat (bongeszo, akarmi)
driverek teren vegigjatszottam az osszes elkepzelheto kombinaciot, nem hinnem h ezzel lenne a baj
ket dologra gyanakszom, de sajnos nem ertek hozza annyira h ezt meg is tudjam allapitani:
1. az alaplapom ugy ket eves, es 4x-es agp-s, a kartya ugye 8x, bar ez a 4200-nel is igy volt
2. talan keves neki az eroforras, mert ugye ker sajat madzagot a tapbol. a tapom 400-as, a min requirement a kartyahoz hivatalosan 350, lehet h nem eleg neki a kakao?
persze barmi mas is lehet, nem vagom annyira a hardware temat.
elore is koszi barmi segitsegert es infoert -
@aMoRF
tag
Milyen oprendszert használsz?
Mert szerintem a gond a következő:
- A monitor 1024x768 tul magas képfrisétési frekit kap és nem tudja megjeleniteni... Távolitsd el a monitor tipusát és válasz valami álatalánost...
pl.: Plug&Play monitort majd vedd vissza a felbontást 1024-re... Ha igy nem megy akkor passz..egyelőre...
-
reewer
aktív tag
csá
az a gondom hogyha átrakom a felbontást 1024*768ba elsőtétül a kép!a gép megy nem fagy le, tölt a játék megy a zene, de nincs kép
-ha visszamegyek a windowsba 1280*1024 akko visszajön a kép
-eddig 1024 ben mentek a játékok,most meg csak ugy magától nem megy
NEMÉRTEM help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest