Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Van egy csomó ''vs.'' topik, ráadásul már azok is felesleges flame-források, értelmes beszélgetés a legritkább esetben alakul ki, egy ilyen VGA/proci/lap/VGA/stb gyűjtőtopik meg pláne felesleges, átláthatatlan lenne.
Zárom. -
-Jackson-
őstag
szvsz inno3d terméket max az áruk miatt vesznek meg sokan. én pl sosemvennék, ha vga, akkor az asus-ra szavazok, nekem fontos a 3 év gari, és eddig még nemtalálkoztam problémás vga-val tőlük. (V8460UltraDeluxe, V9950, A9800XT/Deluxe és V9999GT -vel van tapasztalatom). profi hűtés, zsíros bundle. ugyanaz a tipus alig drágább, mint más gyártók termékei (sokan szidják az ára miatt, eddigi saját asus vga-im (V9950, V9999GT) mind best buy-ok voltak
-
mayerlaci
senior tag
Gondolom nyitok egy ilyen topicot és remélem hasznos leszz.Ide a topicba olyan jöhetnek hogy milyen márka m ért jo és mi a hátránya lehet az ram,videokártya,alaplap,processor.Ha van már ilyen topic elnézést.'.kérdés a chaintech 6600Gt az jobb mint a sima inno3d?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Haditechnika, harcászat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest