Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsii2001
tag
Ez a módszer tökéletesen működött egészen addig, míg be nem vezették ezt a végpontok közötti titkosítást. Azóta nincs Audioclip.
A Stream detector is azt tudja, hogy a "Network" fülről kilistázza a linkeket, és nem kell a vizsgálatra kattintani, elég csak a kiegészítőre, és ha több link van, akkor egyszerre is lehet másolni, mert ott van a Copy all wisible url gomb, és azok már mehetnek be a Hege féle letöltő "Zene" letöltő egyes menüpontja alá. Volt, hogy így töltöttem le egyszerre több hangüzenetet is, de már nem lehet sajnos. Így most egy működő megoldást keresek. Már nincs szükségem több száz hangfájl egyszeri letöltésére, csak alkalomadtán egy-két fájlt akarok lementeni, mert küldik a suliból, hogy tudjak dolgozni velük, ugyanis látássérült vagyok, és hangfájlba olvassák fel nekem a feladatokat. És néha jó lenne visszatekerni a hangot, de billentyűzet segítségével ez a Facebook esetében képernyőolvasóval kicsit nehézkes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- LEGO klub
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest